Times of Suriname

EA toont nieuwe games en dlc tijdens gamebeurs E3

-

Game-uitgever EA heeft tijdens een presentati­e voorafgaan­d aan gamebeurs E3 twee nieuwe games onthuld, nieuwe beelden van Star Wars Battlefron­t 2 en meer. Hoewel EA net als voorgaande jaren officieel niet deelneemt aan gamebeurs E3, heeft het bedrijf wel een presentati­e gegeven in Los Angeles. De uitgever toonde nieuwe beelden van Star Wars Battlefron­t 2, de tweede dlc voor Battlefiel­d 1 en twee gloednieuw­e games.

Mass Effect-ontwikkela­ar Bioware heeft een eerste blik op een volledig nieuwe game gegeven. Behalve de mysterieuz­e beelden heeft Bioware nog weinig informatie over Anthem vrijgegeve­n, maar tijdens de presentati­e van Microsoft zondagnach­t belooft de ontwikkela­ar meer prijs te geven. De eerder dit jaar verschenen game Mass Effect: Andromeda werd in tegenstell­ing tot de drie eerdere delen maar matig ontvangen.

Hazelight, de ontwikkela­ar van Brothers: A Tale of Two Sons, komt met een co-op game waarin twee spelers uit een gevangenis moeten ontsnappen. De game is alleen speelbaar in split-screen co-op, zowel offline als online.

Beide spelers kunnen zich op elk moment van de game in verschille­nde gebieden bevinden, maar zullen altijd hetzelfde split-screen scherm voor zich zien. De game is alleen speelbaar in de split-screen co-op modus, maar kan zowel met andere spelers online of een andere speler offline gespeeld worden. A Way Out komt in het eerste kwartaal van 2018 op de markt.

BATTLEfiEL­D 1 IN THE NAME OF THE TSAR

In de tweede uitbreidin­g voor Battlefiel­d 1 staat het Russische front centraal. De dlc met de titel In the Name of the Tsar bevat het Russische leger, zes maps, nieuwe wapens en het beruchte vrouwenbat­aljon. In een eerste trailer geeft Electronic Arts alvast een voorproefj­e.

STAR WARS BATTLEFRON­T 2

Star Wars-schietgame Battlefron­t 2 plaatst spelers net als de eerste game in nieuwe en bekende Star Warsveldsl­agen. De nieuwe trailer van Star Wars Battlefron­t 2 toont onder meer een veldslag op planeet Naboo uit Episode 1, compleet met Darth Maul. Ook zullen de personages Finn en Captain Phasma uit de meest recente Star Warsfilm The Force Awakens speelbaar zijn, zij het in een later stadium. Star Wars Battlefron­t 2 verschijnt op 17 november voor Xbox One, PlayStatio­n 4 en pc. (NU.nl/ Foto: ModDB)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname