Times of Suriname

Steve-O onder het mes na extreme stunt

-

Steve-O is dit weekend geopereerd aan de brandwonde­n die hij opliep bij een stunt eerder deze week. De Jackass-ster kreeg daarbij naar eigen zeggen zeven huidtransp­lantaties.

De 43-jarige thrillseek­er, die eigenlijk Stephen Glover heet, kondigde recent aan dat hij bezig is met opnames van een nieuwe stuntshow. De capriolen die hij daarin uit zal halen zijn zo extreem dat Jackass erbij in het niet valt, zo stelt hij daarbij. In Jackass koorddanst­e hij onder meer met een kip in zijn ondergoed over een vijver met alligators. Voor de nieuwe show maakte Steve-O ‘sneeuwenge­len’, zoals kinderen dat in de sneeuw doen door al liggend hun armen en benen te bewegen. Steve deed dat alleen in een explosieve brandstof. Dat leverde hem nare brandwonde­n op. Voor het weekend deelde hij op Instagram al foto’s waarop te zien was dat de huid op zijn bovenarmen deels was weg geschroeid en zijn onderarmen onder de blaren zaten.

Zondag meldde hij dat tijdens het weekend de pijn zo erg was geworden dat hij terugging naar het ziekenhuis. De artsen besloten hem meteen te opereren. Daarbij moest zoveel huid verwijderd worden, dat hij transplant­aties onderging. Volgens Steve werd daarbij de huid van zeven overleden donors gebruikt. Hij spreekt zijn dankbaarhe­id uit voor hun bijdrage en ziet een positieve kant aan zijn opname.

(AD.NL/Foto:Instagram)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname