Times of Suriname

Kismet boekt nipte zege

-

ZAALVOETBA­L – Kismet heeft een nipte 5-4 zege geboekt op Kabel Boyz Luna Group in de eersteklas­secompetit­ie van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Kismet stond bij de rust al met 3-0 voor, maar gaf de voorsprong in de tweede helft uit handen. In de laatste minuut van de wedstrijd schoot Ritesh Ramdin toch nog de winnende treffer binnen voor Kismet. Kismet begon uitstekend aan de wedstrijd, want in de tweede minuut maakte Giovanni Mahabir de 1-0 en vijf minuten later was Jamal Pocorni verantwoor­delijk voor de 2-0. Kabel Boyz Luna Group herstelde zich na de slechte start, maar kon een tegendoelp­unt niet forceren. Het zou juist Kismet zijn, dat via Pocorni in de 21ste minuut op 3-0 kwam. Hiermee gingen de teams rusten. Kabel Boyz Luna Group moest aanvallen in deze helft, dus begon het team aanvallend aan de tweede helft. Dit leverde doelpunten op, want in de 28ste minuut maakte Shanielh Dhanai de 3-1 en in de 32ste minuut zorgde Lorenzo Donner voor de 3-2. Maar enkele minuten later kwam Kismet via Mahabir op 4-2. Kabel Boyz Luna Group gaf het niet op en bleef doorgaan met aanvallen. In de 46ste minuut was Jelstin Karijomeng­golo verantwoor­delijk voor de 4-3 en een minuut later schoot Donner de gelijkmake­r binnen (4-4). Hierna gingen beide teams voor de winnende treffer en deze viel pas in de laatste minuut aan de zijde van Kismet, toen Ramdin het net vond. Hierdoor won Kismet dit duel nipt met 5-4.