Times of Suriname

Juventus weigert bod uit Barcelona

-

VOETBAL - Juventus is niet van plan om Paulo Dybala zomaar te laten gaan. Volgens Don Balón heeft Barcelona een bod van 95 miljoen euro uitgebrach­t op de Argentijns­e spelmaker, maar dat is afgeslagen door Juventus. Het bod werd als onvoldoend­e beoordeeld, aldus het sportblad.

Na het vertrek van Leonardo Bonucci wil Juventus zijn selectie graag intact houden. Dat betekent dat het ook spelers als Dybala en Alex Sandro, die de nodige interesse genieten, graag in Turijn wil houden. Tot dusver versterkte Juventus zich met Douglas Costa en Rodrigo Bentancur, terwijl Juan Cuadrado en Mehdi Benatia definitief werden overgenome­n.

Zaterdag schreef Tuttosport dat Juventus ook een bod van honderd miljoen euro van Chelsea op Gonzalo Higuaín heeft afgeslagen. Dybala zou ondanks de halsstarri­ge houding van de Italiaans kampioen nog steeds hoog op de verlanglij­st staan bij Barcelona, mede omdat landgenoot Lionel Messi aandringt op zijn komst. Juventus wil de 23-jarige aanvallend­e middenveld­er nog minstens een jaar binnenboor­d houden. Twee jaar geleden betaalde Juventus 32 miljoen euro aan Palermo voor de komst van Dybala, een bedrag dat kon oplopen tot 40 miljoen. De achtvoudig internatio­nal kwam sindsdien tot 65 wedstrijde­n voor Juventus, waarin hij 30 keer scoorde. Zijn contract loopt nog vijf seizoenen door, dus is er bij de Oude Dame geen noodzaak om hem van de hand te doen.

(VZ)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname