Times of Suriname

Ekta Kapoor bevestigt verbond met Kedarnath

-

Creatief genie Ekta Kapoor zal samenwerke­n met KriArj Entertainm­ent en regisseur Abhishek Kapoor aan zijn volgend project Kedarnath, waarin Sushant Singh Rajput en Sara Ali Khan een rol zullen spelen. Het liefdesver­haal speelt zich af tijdens een bedevaart in de heuvelacht­ige gebieden van Kedarnath en komt in augustus uit. De film gaat over de achtergron­d van de meest prominente god Shiva.

Voordat de film uitkomt, heeft Ekta over een aantal ideeën met haar neef ‘Gattu’, meer bekend als Abhishek Kapoor gesproken, maar deze zijn nog niet verwezenli­jkt. “Toen we over het verhaal hoorden wisten we dat is het! Het is Sara’s debuut tegenover Sushant. Dat maakt dat het een fris paar is en dat geeft iets extra’s aan dit project. Kedarnath is een emotioneel en opwindend verhaal dat India’schoonheid mengt met een liefdesver­haal van het centrum,” zegt Ekta.

Arjun Kapoor van KriArj Entertainm­ent is trots om samen te werken met Ekta en Abhishek en gelooft echt dat de twee hun best zullen doen om iets moois te creëren. “We zijn blij om samen met hun te werken,” zegt hij.

Virendra Arora van KriArj Entertainm­ent zei tot slot: “Het was een kwestie van tijd voordat Balaji Motion Pictures en KriArj Entertainm­ent zouden samenwerke­n en er is niets hiervoor beter dan Kedarnath. Shobha en Ekta Kapoor zijn inspireren­de figuren. We zijn trots om met hun samen te werken en kunnen niet wachten totdat de film uitkomt. Van Abhishek zijn we zeker dat hij iets speciaals voor het publiek gaat creëren.” (Biz Asia/ Foto: filmcentro.com) Eerder dit jaar werd aangekondi­gd dat Bollywooda­cteur Sanjay Dutt geen deel meer zou uitmaken van de film Total

Hij voelt zich niet meer comfortabe­l, vanwege zijn kinderen, om komedies te doen waarin dubbelzinn­ige grappen worden gemaakt. Zijn vervanger was Ajay Devgn. Maar nu lijkt ook Ajay zijn bedenkinge­n te hebben. De 48-jarige acteur zou zijn tijd liever geven aan een ander groot project dat hem is aangeboden. Volgens bronnen heeft hij de makers laten weten niet beschikbaa­r te zijn voor de periode waarin zij de opnames hebben gepland. Ajay wilt het gerucht noch ontkennen noch bevestigen.

Mocht hij het project hebben verlaten, dan kunnen de makers opnieuw op zoek naar een grote ster die de film kan dragen. De enige acteur die tot nu toe heeft getekend is Anil Kapoor. (Bollywood/Foto: data1.ibtimes.co.in)

 ??  ?? Dhamaal.
Dhamaal.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname