Times of Suriname

Mama imiteert fotoshoot van Beyoncé

-

Moeder Sharon Kellaway uit het Ierse Cork wist meteen toen ze de iconische foto van Beyoncés pasgeboren tweeling zag wat haar te doen stond. Gehuld in een fleecedeke­n bootste ze de foto in haar achtertuin na. De reacties op Twitter en Facebook liegen er niet om: de hele wereld vindt de foto’s hilarisch.

De foto is op zijn minst hilarisch te noemen. Kellaway heeft haar best gedaan. Ze draagt een sluier, net als de popdiva. Ook de achtergron­d en de pose zijn bijna identiek. En de Ierse zette eerder dit jaar een tweeling - ook een jongen en een meisje, net als Beyoncé - op de wereld. Maar waar de bekende zangeres de hulp vroeg van een opkomend kunstenaar om haar te fotografer­en, moest de Ierse moeder van drie koters het met iets minder profession­aliteit doen. Ze vroeg haar 6-jarige dochter om de foto’s te maken. “Geen ervaring en toch heeft ze het geweldig gedaan.”

Sharon heeft de parodie gemaakt omdat ze de foto van Beyoncé er onrealisti­sch uit vindt zien. “Ik vraag me af hoeveel foto’s er van Beyoncé gemaakt moesten worden, voor ze de juiste hadden ingeblikt.” Nadat een vriendin de foto’s deelde op Twitter, ging Kellaway’s fotoshoot al snel viraal. “Het was gewoon willekeuri­g. Ik heb de tweeling, een deken, een sluier en bloemen in de tuin. Ik heb wat zij heeft, dus ik dacht waarom niet? Ik wist wel dat mijn vrienden zouden gaan giechelen, maar dat het zo hard zo gaan had ik niet verwacht”, zegt ze tegen de Britse krant Mirror. (HLN/Foto: nbocdn. akamaized.net)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname