Times of Suriname

Matic trots op transfer naar Man United

-

VOETBAL - Nemanja Matic is tegenwoord­ig speler van Manchester United, nadat de middenveld­er deze zomer Chelsea voor ongeveer 45 miljoen inruilde voor the Red Devils. De Serviër is trots dat hij zichzelf Mancunian mag noemen en zegt dat manager José Mourinho een belangrijk­e rol heeft gespeeld om Stamford Bridge achter zich te laten. “Hij bracht me van Benfica naar Chelsea”, begint hij in gesprek met Sky Sports. “Hij was een van de redenen om naar Manchester United te gaan, net als de club zelf natuurlijk. Ik hoefde niet lang na te denken over de stap. Ik had de beslissing snel gemaakt toen ik hoorde van de interesse.”

Wanneer de verdedigen­de middenveld­er wordt gevraagd of United een van de grootste clubs is waarvoor hij heeft gespeeld, antwoordt Matic bevestigen­d: “Uiteraard, iedereen weet wat Manchester United is. Als je United noemt, is het anders. Chelsea is ook een grote club en Benfica is de grootste club in Portugal. Maar Manchester is Manchester.”

“Toen ik hier de eerste dag kwam, voelde ik dat iedereen binnen de club me wilde helpen. De fans zijn heel belangrijk voor de club. Na elke training wachten ze om foto’s te kunnen maken of handtekeni­ngen te krijgen. Dus ja, ik denk dat Manchester United een van de grootste clubs ter wereld is. Misschien zijn er twee of drie clubs vergelijkb­aar met United”, aldus Matic. (VZ)

 ??  ??
 ??  ?? Nemanja Matic zegt dat Manchester United een van de grootste clubs ter wereld is en hij is er trots op dat hij een speler van de club is. (Foto: Goal)
Nemanja Matic zegt dat Manchester United een van de grootste clubs ter wereld is en hij is er trots op dat hij een speler van de club is. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname