Times of Suriname

UFC-baas denkt dat Mayweather knock-out gaat tegen McGregor

-

BOKSEN - Dana White, de baas van vechtsport­bond UFC, verwacht dat Floyd Mayweather het volgende week in het ‘gevecht van de eeuw’ tegen Conor McGregor zal moeten afleggen en knock-out gaat. De vechtsport­wereld leeft al maanden toe naar de bokspartij tussen oud-bokskampio­en Mayweather (40) en MMAvechter McGregor (29) in de T-Mobile Arena in Las Vegas. UFC-directeur White denkt niet dat McGregor, die in de MMA domineert in zijn gewichtskl­asse, in het nadeel is doordat hij van origine geen bokser is.

“Mensen denken dat Conor compleet overklast wordt en sommigen zeggen dat hij Floyd niet eens één keer zal raken”, aldus de Amerikaan tegen The Telegraph. “Maar ik heb hem aan het werk gezien en het ziet er fenomenaal uit. Hij is geweldig in vorm en slaat hard.” “Het wordt echt een gevecht en daarin kan alles gebeuren. Ik hoop dat Conor wint en denk ook dat hij gaat winnen. Ik verwacht dat hij Floyd knockout slaat.”

De 48-jarige White denkt dat McGregor aan het langste eind zal trekken omdat hij nooit teleurstel­t in grote gevechten. “Hij heeft altijd alles waargemaak­t en hij zegt dat Floyd binnen vier rondes knock-out gaat. Volgens mij heeft hij dat nu zelfs bijgesteld naar twee rondes. Ik ben op zijn hand en heb er echt zin in”, aldus White. De UFC-baas spreekt van een legendaris­ch gevecht tussen Mayweather en McGregor. “Er zijn ontelbare grote gevechten geweest waarbij ik betrokken was, maar niet één was zo groot als dit. Dit is het grootste evenement ooit in de geschieden­is van de vechtsport.” Mayweather keerde terug van zijn bokspensio­en nadat hij door MMAkampioe­n McGregor werd uitgedaagd.

(Nusport)

 ??  ?? Arturo Vidal van Bayern München probeert de bal onder controle te krijgen. (Foto:VZ)
Arturo Vidal van Bayern München probeert de bal onder controle te krijgen. (Foto:VZ)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname