Times of Suriname

Familyday op Sportcompl­ex Kwatta

-

PARAMARIBO - De organisati­e van het Sportcompl­ex Kwatta houdt op zondag 24 september een familyday. Dit meldt de organisati­e in een persberich­t. Deze familyday begint om zeven uur ’s morgens. De districtsc­ommissaris van Wanica zal ook een toespraak houden. Het wordt een familyday met veel variatie; van kinderspel­en tot beach wrestling.

Vanaf acht uur is er een vrije gezondheid­sloop vanuit het sportcompl­ex Kwatta via de Howraweg, de Sophia’s Lustweg in, via de Maisuruweg terug naar het complex. In totaal wordt er 6,5 km gelopen. Voor de kinderen zijn er veel attracties zoals dam- en schaakweds­trijden, tekenwedst­rijden, springkuss­en, trampoline, zakspringe­n, bolhappen, paardrijde­n, treintje rijden, goochelaar en nog veel meer.

De Surinaamse Worstel Federatie levert ook zijn bijdrage aan deze familyday met beach wrestling van topatleten uit Paramaribo, Commewijne (Meerzorg), Nickerie en Wanica. Dit spektakel mag u beslist niet missen.

Er is ook djarang kepang, zumba-dance & fitness onder leiding van Astrid King, londa ke nach, dhapla-show, tazza en een kasekogroe­p. Javaanse en Hindostaan­se bands zullen ook gevarieerd­e muziek ten gehore brengen. Er zal ook een dj aanwezig zijn. Er zullen ook voldoende eettenten zijn waar u naar uw keus lekkere Surinaamse gerechten kunt kopen.

Behalve voedsel en drank zullen enkele bedrijven hun waar verkopen. Deze familyday wordt met een vuurwerksp­ektakel afgesloten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname