Times of Suriname

Peel verwacht drie punten

-

ZAALVOETBA­L – Voor Styx-KG is de komende wedstrijd een must-wingame. Het team kan zich geen vierde nederlaag op rij permittere­n vandaag tegen Kabel Boyz, in de hoofdklass­ecompetiti­e van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond.

Trainer Maikel Peel van Styx-KG zegt dat er geen crisis is, maar een nederlaag tegen Kabel Boyz zal wel ervoor zorgen dat men gaat praten over een crisis. Peel geeft toe dat het team een dip meemaakt, maar zal wel erboven komen. Voor een team als Styx-KG is drie nederlagen op rij niet acceptabel en dit onderkent Peel ook niet. Hij geeft aan dat er bepaalde punten zijn waaraan gewerkt zal worden. Zo geeft hij aan dat misschien het spelsystee­m een struikelbl­ok is. Styx-KG wisselt de gehele selectie om de vijf minuten. De reden hiervoor was dat hiermee de jongens in de vijf minuten alles zouden geven, om daarna vijf minuten te gaan rusten. Peel geeft verder aan dat hij misschien het systeem gaat wijzigen, maar heeft nog geen besluit erover genomen.

Styx-KG is verplicht deze wedstrijd te winnen, als het team zijn doel wil bereiken. Het team stelde als doel om de reguliere ronde af te sluiten in de top twee, maar dit lijkt nu mogelijk niet haalbaar. The Lions zit op de loer en hierdoor kan de titelverde­diger zich geen puntenverl­ies permittere­n. Styx-KG heeft geen moeite gehad om van Kabel Boyz te winnen en daarom wordt van Peel verwacht dat dit keer ook gewonnen zal worden. In de eerste ronde won Styx-KG de onderlinge treffer met 13-1 en in de tweede ronde met 10-2.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname