Times of Suriname

Bhai 2 in de maak

-

Regisseur Deepak Shivdasani vertelt dat hij is begonnen te werken aan het tweede deel van de film uit 1997 waarin Suniel Shetty heeft gespeeld, getiteld Bhai. In deze actiefilm spelen Shetty, Pooja Batra, Sonali Bendre en Ashish Vidyarthi de hoofdrolle­n.

De film werd de verrassing van het jaar.

“Ik werk aan Bhai 2 en het verschilt van Bhai. Ik ben heel verheugd erop. De script begint niet waar deel één is geëindigd.

Het onderwerp heeft me opgewonden, het heeft potentie om een succes te worden.

“Er zijn twee jonge karakters in Bhai 2. Het gaat over twee vrienden. Het gaat over de ware essentie van vriendscha­p. Het is iets dat mensen heel lang niet hebben gezien,” zij hij verder. Deepak vertelt dat hij zo snel mogelijk met de film wil beginnen en richt zich nu op het beëindigen van het script. Over de acteurs en actrices die in de film spelen, vertelt Deepak: “Ik heb een rol voor Suniel in de film, maar ik heb het nog niet met hem besproken, omdat ik nog aan het verhaal werk. We hebben jonge acteurs nodig voor

Bhai 2. Tegenwoord­ig is het moeilijk om twee helden voor een film te hebben. Ik heb een paar acteurs in me hoofd maar ik kan nog geen namen noemen.” Hij wacht tot wanneer Julie 2 uitkomt met Raai Laxmi in de hoofrol . De film wordt gedistribu­eerd door Pahlaj Nilahani en moet op 6 october in première gaan. (Times of India/Photo: ytimg.com)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname