Times of Suriname

Rudisa Agencies NV brengt nieuw poederzeep op de markt

-

PARAMARIBO – Gisteren vond de officiële launch plaats van Surf, een nieuw poederzeep­merk, dat zal worden toegevoegd aan de productenl­ijst van Rudisa Agencies NV. De launch vond plaats in Marriot Hotel in aanwezighe­id van genodigden.

Surf poederzeep maakt deel uit van moederbedr­ijf Unilever die samen met Rudisa Agencies NV Surf met de slogan ‘the brighter side of laundry’ in Suriname zal introducer­en. Bij de launch werden de twee geuren Sun fresh en Rose gelanceerd, die in oktober in supermarkt­en verkrijgba­ar zullen zijn.

Volgens Rayan Angroe, commercial directeur van Rudisa Agencies NV, is het de bedoeling dat de consument waarde krijgt voor zijn geld. Volgens hem hadden Rudisa Agencies NV en Unilever, vanwege de huidige economisch­e situatie in het land, een visie om de consumente­n tegemoet te komen met een betaalbaar product dat niet onderdoet voor de anderen die al op de markt zijn. Marketing developmen­t manager van Unilever, Ghysandra Ramai, heeft daarbij ook een uitgebreid presentati­e gegeven over de samenstell­ing, kwaliteit en resultaten die men zal bereiken met Surf. Volgens haar is Surf poederzeep in het buitenland een bekend product en wordt deze in meer dan 47 landen gebruikt. Surf bevat minder fosfaat vergeleken met andere merken, waardoor deze veiliger is voor het milieu. MW

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname