Times of Suriname

Seedorf kan trainerslo­opbaan nieuw leven inblazen

-

VOETBAL - Clarence Seedorf gaat mogelijk weer aan de slag als trainer. Volgens diverse Italiaanse en Turkse media kan de oudvoetbal­ler van onder meer Ajax, Real Madrid en AC Milan aan de slag bij het Turkse Antalyaspo­r. Bij die club werd eerder deze week trainer Riza Calimbay ontslagen na een belabberde start van het seizoen, met drie punten uit vijf competitie­wedstrijde­n.

Volgens Sky Italia en Hurriyet is Antalyaspo­r in de zoektocht naar een opvolger voor Calimbay uitgekomen bij Seedorf, die sinds vorig jaar december zonder club zit na zijn vertrek bij het Chinese Shenzhen FC. Gisteren zou Seedorf gesproken hebben met voorzitter Ali Safak Ozturk.

De 41-jarige Seedorf zou bij Antalyaspo­r, waar relatief grote namen als Samir Nasri, Jérémy Ménez en Samuel Eto’o onder contract staan, een driejarig contract kunnen tekenen. Eerder was Seedorf werkzaam als trainer bij AC Milan.

(VZ) VOETBAL - Wilfried Zaha kan zich niet vinden in het ontslag van Frank de Boer bij Crystal Palace. De oefenmeest­er hield het slechts 77 dagen vol op Selhurst Park en werd na vijf officiële nederlagen de laan uitgestuur­d. Inmiddels heeft Roy Hodgson de leiding over de ploeg, maar Zaha zou het niet erg vinden als het bestuur De Boer het vertrouwen bleef geven. De aanvaller speelde negentig minuten in de seizoensop­ener

 ??  ?? Clarence Seedorf gaat mogelijk weer aan de slag als trainer. Volgens diverse Italiaanse en Turkse media kan hij aan de slag bij het Turkse Antalyaspo­r. (Foto: De Telegraaf)
Clarence Seedorf gaat mogelijk weer aan de slag als trainer. Volgens diverse Italiaanse en Turkse media kan hij aan de slag bij het Turkse Antalyaspo­r. (Foto: De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname