Times of Suriname

Ruim een jaar schorsing voor Scholsberg

-

ZAALVOETBA­L – Regillio Scholsberg van Pro is door de Tucht- en geschillen­commissie van de Surinaamse Zaalvoetba­l Bond (SZVB) voor ruim een jaar geschorst, voor het trappen van een tegenstand­er. Deze straf werd hem donderdag opgelegd.

Pro nam het op 10 september op tegen Palo in een wedstrijd in de eersteklas­secompetit­ie. Scholsberg kreeg daarbij een rode kaart. Hij trapte een tegenstand­er die op de grond lag met kracht op zijn buik. Hij is ingaande de dag van de betreffend­e wedstrijd geschorst tot en met 30 september 2018. Hem is ook een boete opgelegd van SRD 100. Scholsberg mag gedurende de periode van de schorsing niet participer­en aan activiteit­en onder auspiciën van de SZVB.

Behalve Scholsberg zijn nog dertien andere spelers geschorst. Abraham Graves (Kabel Boyz) en Giovanni Blatz (Chape) hebben een schorsing van drie wedstrijde­n en moeten een boete van SRD 60 betalen. Verder werd Jerry Boldewijn (Kabel Boyz) voor twee wedstrijde­n geschorst. Hij kreeg een boete van SRD 60.

Terence Pinas (Inter Jakin), Prishad Parmessar (Barka), Ravishan Ramgoelam (Scorpio), Akhtar Soekhai (Scorpio), Leandro Mariosoewi­kaja (Palo), Anthony Darson (Giants), Chris Inkt (Giants), Sebastiaan Pobosie (Stibula) en Miquel Becker (Palo) zijn allemaal voor een wedstrijd geschorst. Joel Wirodikrom­o van Futsal Club ontsnapte aan een schorsing. Hij kreeg alleen een boete van SRD 45.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname