Times of Suriname

Het hart van dit meisje komt uit haar ribben als ze lacht

-

De 6-jarige Virsaviya Borun kampt met een zeldzame aandoening waardoor haar hart vanonder haar ribben lijkt uit te kloppen als ze lacht. Het Russische meisje is nu in Los Angeles, waar ze probeert geld in te zamelen voor een operatie. Het is heel simpel: het hart van Virsaviya ligt niet in, maar onder haar ribbenkast. Je kan de vorm duidelijk door haar huid zien. En als de Beyoncé-fan lacht, lijkt het orgaan bijna naar buiten te springen. Het 6-jarige lijdt aan het syndroom van Cantrell, een afwijking die in de baarmoeder ontstaat en slechts bij 1 op de 182.000 mensen voorkomt. Haar moeder probeert nu om 200.000 dollar, of 167.000 euro, in te zamelen om de kosten van de operatie te betalen, maar momenteel staat de teller nog maar op 71.224 dollar, of iets meer dan 59.000 euro.

(Metrotime/ Foto:metrotime.be) Jason Alexander, acteursnaa­m van Jay Scott Greenspan, (Newark (New Jersey), 23 september 1959) is een Amerikaans acteur.

Alexander begon zijn carrière op Broadway, maar kreeg al snel tv -en filmrollen. Een bekende rol is die van George Costanza in de comedyseri­e Seinfeld. Belangrijk­e rollen speelde hij in films als Pretty Woman, Jacob’s Ladder, Coneheads, Dunston Checks In en Shallow Hal.

Sinds 31 mei 1981 is hij getrouwd met Daena E. Title; ze kregen twee kinderen. Gabriel werd geboren in augustus 1991, Noah in februari 1996. (Foto: Flavorwire)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname