Times of Suriname

Milik wederom maanden buitenspel

-

VOETBAL - Arek Milik is gisterocht­end in een ziekenhuis in Rome succesvol geopereerd aan zijn rechterkni­e, zo meldt zijn club Napoli gistermidd­ag. De aanvaller liep zaterdagav­ond een knieblessu­re op in de slotfase van de wedstrijd tegen SPAL en al snel werd gevreesd voor een langdurige absentie van de Pool, die dit kalenderja­ar niet meer in actie zal komen.

Specialist Mariani kwam gisteren tot de conclusie dat de kruisband in zijn rechterkni­e is gescheurd. Na de geslaagde operatie volgt nu een maandenlan­ge revalidati­e, met als verwachtin­g een absentie van vier tot zes maanden.

Milik raakte in de laatste minuten in het duel met SPAL (2-3 winst) geblesseer­d aan zijn rechterkni­e. Dat is niet dezelfde knie als waarvan hij een jaar geleden de kruisband afscheurde.

Na afloop van de wedstrijd probeerde Milik bezorgde Napoli-fans nog gerust te stellen. “Hoe het gaat? Niet slecht. Het is niet zoals de vorige keer”, aldus Milik, die in de zomer van 2016 voor 32 miljoen euro werd opgepikt bij Ajax. Waar de Pool in Amsterdam tot 75 wedstrijde­n en 47 goals kwam, speelde Milik bij de Italiaanse topclub tot op heden slechts 28 wedstrijde­n, waarin hij 10 keer scoorde.

(VZ) VOETBAL - Het Nederlands elftal lijkt in de toekomst geen gebruik te kunnen maken van de diensten van Sofyan Amrabat. De middenveld­er van Feyenoord is opgenomen in de voorselect­ie van Marokko, dat begin oktober een WK-kwalificat­iewedstrij­d

 ??  ?? Arek Milik zal dit jaar niet meer in actie komen voor Napoli wegens een knieblessu­re.
(Foto: De Telegraaf)
Arek Milik zal dit jaar niet meer in actie komen voor Napoli wegens een knieblessu­re. (Foto: De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname