Times of Suriname

+XLV LQ .DDWVKHXYHO WLMGHOLMN RS VORW QD YRQGVW GUXJVODE

-

K$$T6+(89(/ - +et huis en de schuur in het 1oord%raEantse Kaatsheuve­l Zaar tZee mannen vrijdagmid­dag overleden omdat ze de giItige damSen van een drugslaE hadden ingeademd gaan voor drie maanden oS slot. %urgemeeste­r :im /uijendijk van de gemeente /oon oS =and heeIt dat zaterdag Eesloten en Eekendgema­akt. 9olgens hem is door het drugslaE de Euurt in gevaar geEracht.

In de schuur van het huis Zas een amIetamine­laE ingericht. De tZee mannen van 48 jaar uit Kaatsheuve­l kZamen om het leven omdat ze koolmono[ide hadden ingeademd. (en van de overledene­n is de eigenaar van het huis vertelde zijn advocaat 0ark 1illesen zaterdag.

De 21-jarige EeZoner van het hoekhuis aan het 3rins 0auritsSle­in en een vrouZ Zerden voor controle naar het ziekenhuis geEracht. 8it voorzorg Zerden zes huizen in de Euurt ontruimd. De man is na ontslag uit het ziekenhuis aangehoude­n. De 48-jarige huiseigena­ar Zas sinds augustus voorZaarde­lijk vrij uit de gevangenis na een veroordeli­ng Zegens Soging tot doodslag oS de nieuZe Sartner van zijn e[. In het verleden is hij ook gestraIt voor drugsIeite­n maar volgens 1illesen Zas hij niet Eedreven in drugsSrodu­ctie. De Solitie Zil niets kZijt over de identiteit van de Eetrokkene­n en hun relatie. %uurtEeZone­rs zeggen dat de 48-jarige eigenaar en 21-jarige EeZoner Iamilie van elkaar zijn. +et zou om vader en zoon gaan.

2ok zaterdag heeIt de recherche onderzoek gedaan rond de Zoning. De drug amIetamine Zordt ook Zel µsSeed¶ genoemd. (NU.nl)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname