Times of Suriname

$WOpWLFR 0DGULG PD]]HOW QD ]ZDN RSWUHGHQ

-

VOETBAL - Atlptico 0adrid heeft zaterdag met het nodige geluk gewonnen op bezoek bij Deportivo La &oruxa. Een weinig enerverend optreden van de 0adrilenen leek te resulteren in een 0-0 gelijkspel, maar in de blessureti­jd zorgde Thomas 3artey voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Antoine *riezmann scoorde niet en staat al zeven duels droog zijn slechtste reeks ooit als speler van Atlptico. *een enkele club kreeg dit seizoen minder tegendoelp­unten in eerste helften dan Atlptico net als bij Barcelona zijn dat er vooralsnog slechts twee. Ook Deportivo kon daar geen veranderin­g in brengen, maar een indrukwekk­ende eerste helft speelde de ploeg van Diego 6imeone niet. Een aantal schoten van 6a~l ftguez leverden niets op en namens Deportivo was Zakaria Bakkali de gevaarlijk­ste man in de voorhoede. 6choten op doel waren er van beide kanten niet, maar de thuisploeg was vermoedeli­jk wel tevreden over het optreden in de eerste helft.

,n het tweede bedrijf zorgde *riezmann voor het eerste schot op doel, dat werd gepareerd door keeper &ostel 3antilimon. Even later moest de sluitpost ingrijpen na een poging van 1icolis *aitin. +et was een evenwichti­ge wedstrijd, die voor de neutrale toeschouwe­r bepaald geen lust voor het oog was. Een individuel­e actie leek nodig om het verschil te maken in het 0unicipal de 5iazor. Die kwam er in de blessureti­jd *abi tikte een vrije trap opzij naar Thomas, die raak krulde in de rechterhoe­k. (VI)