Times of Suriname

0EDSSp VFKLWWHUW ELM YLMINODSSH­U

-

VOETBAL - 3aris 6aint*ermain blijft ongeslagen aan kop gaan in de Ligue 1. De 3arijzenaa­rs hadden zaterdag geen kind aan nummer dertien 6&O Angers, wonnen met 0- .

Zonder onder anderen 1eymar, 0arTuinhos, Èngel Di 0arta en Thiago 0otta kwam 36* geen moment in de problemen in 6tade 5aymond-.opa. De bezoekers keken binnen het half uur al tegen een comfortabe­le 0- voorsprong aan .ylian 0bappp opende na vijf minuten de score na een fraaie bal van Dani Alves en laatstgeno­emde bereidde later ook de 0-2 van Julian Draxler voor. De Duitser scoorde met een lob na een splijtende pass van de rechtsback. 1a dertig minuten werd het 0- Edinson &avani hamerde na een counter en een fraaie hakbal van 0bappp van dichtbij binnen en maakte zijn honderdste doelpunt in de Ligue 1.

1a de verplichte onderbreki­ng kwam Angers een paar keer dreigend opzetten via .arl Toko Ekambi, maar doelman Alphonse Arpola hoefde zich nooit bovenmatig in te spannen en hield zijn doel dan ook schoon. 1a een uur zag Areola hoe het 0- werd &avani werd vrij- gespeeld door Draxler en punterde raak, waardoor ook treffer nummer 101 in de Ligue 1 een feit was. Emery voerde hierna drie aantal wissels door en bracht onder anderen Lucas 0oura binnen de lijnen. De Braziliaan liet zich zes minuten voor tijd gelden door 0bappp te bedienen, die de 0- op het scorebord zette. +et had ook nog 0- kunnen worden, maar 0bappp¶s van richting veranderde schot leverde niets meer op dan een hoekschop. 36* heeft nu slechts een van zijn laatste zestien uitwedstri­jden in de Ligue 1 verloren O*& 1ice,