Times of Suriname

0RUDWD EHVOLVW NUDNHU

-

92E7%A/ - 0anchester 8nited heeft dure punten laten liggen in de striMd om het kampioensc­hap. +et team van -osp 0ourinho verloor gisteren met 1- van &helsea. +et &helsea van Antonio &onte is 0anchester 8nited tot op ppn punt genaderd en staat vierde in de 3remier /eague. Èlvaro 0orata groeide uit tot de matchwinne­r op 6tamford %ridge.

&helsea leed in oktober 2 12, in het laatste sei]oen van 6ir Ale[ Ferguson als manager, ]iMn laatste thuisneder­laag in de 3remier /eague tegen 0anchester 8nited en hoefde ook dit keer niet te capitulere­n. =oals ge]egd werd het verschil gemaakt door 0orata, die na 55 minuten steenhard raak kopte op aangeven van &psar A]pilicueta. *een speler in de viMf grote Europese competitie­s maakte sinds de start van het vorig sei]oen meer kopdoelpun­ten dan de 6panMaard tien stuks. 0ourinho bracht hierna 0arouane Fellaini en Anthon\ 0artial binnen de liMnen, maar ook ]iM konden de be]oekers niet voor een verlies behoeden.

7he 0ancunians kwamen niet veel verder meer dan volle\s van Ander +errera en 0arcus 5ashford, terwiMl &helsea het gevaarliMk­st bleef en pogingen deed via onder anderen Eden +a]ard. De voorsprong voor &helsea ]at er overigens al even aan te komen, want men was de tweede helft beter begonnen en was al gevaarliMk geweest via 0orata en +a]ard, terwiMl men ook in het eerste bedriMf het beste van het spel had. Daarin kregen beide partiMen enkele mogeliMkhe­den en werkte 3hil -ones de bal nog in ]iMn eigen doel, maar de scheidsrec­hter keurde die treffer af vanwege een duwfout voor 0orata. /aatstgenoe­mde maakte met ]iMn kopbal in de tweede helft echter alsnog het verschil voor the %lues.

(VI)

 ??  ?? Álvaro Morata groeide uit tot de matchwinne­r op Stamford Bridge. (Foto:EPL)
Álvaro Morata groeide uit tot de matchwinne­r op Stamford Bridge. (Foto:EPL)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname