Times of Suriname

7XVVHQXLWV­ODJ ]HJW QLHWV

-

5A//< - ³De tussenuits­lag ]egt nog niets´, dit geeft A: en 2ll\ %rakke aan, die biM de tussenuits­lag van de 1ste 6avanne 5all\ op de eerste plaats staat. De 6avanne 5all\ is vriMdag gestart en kwam gisteren ten einde. De definitiev­e uitslag wordt dinsdag bekendgema­akt.

2ll\ %rakke is bliM dat ]e op de eerste plaats staan, maar dit ]egt nog niets. De tussenuits­lag is tot stand gekomen na twee traMecten. ³Er volgen nog meer dan vier traMecten en kan van alles gebeuren. Dinsdag ]ullen we ]ien of wiM op de eerste plaats bliMven of niet´, ]egt hiM. 2ll\ %rakke geeft verder aan dat het ]al komen op de kleine fouten, om de winnaar te bepalen. +iM had verder lovende woorden voor de hoofduit]etters 5\an +arnandan en Diego Ameerali, die voor de eerste keer een 6avanne 5all\ hebben uitge]et. ³Als Me ]elf een 6avanne 5all\ moet uit]etten, dan ga Me ]elf ]ien hoeveel tiMd dat in beslag neemt´.

9erder was hiM ook eens met de hoofduit]etters om de riMders ]o snel mogeliMk in de savanne te kriMgen. ³+et is een 6avanne 5all\ en de striMd moet daar µuitgevoch­ten¶ worden. Als het aan miM ligt, mogen ]e volgend Maar op =anderiM starten´, ]egt hiM als laatste. +arnandan gaf aan dat hiM wel klachten heeft gehoord, maar geeft direct aan dat Me die gaat hebben. ³2ver het algemeen is het overgrote deel tevreden en daarmee ]iMn wiM ook teverden´. +iM geeft verder aan dat de 6avanne 5all\ goed is verlopen. De riMders ]iMn voor de harde regen uit het savannegeb­ied gekomen, wat voor de hoofduit]etters een hele opluchting was. 2ver de tussenuits­lag geeft hoofduit]etter aan dat er paar verrassend­e namen ertussen ]itten, maar dinsdag ]al bliMken wie het goed heeft gedaan.

 ??  ?? De equipes geven voor de laatste keer hun kaart af bij de finish, waar een VTC-post was.
(Foto: Rakesh Parag)
De equipes geven voor de laatste keer hun kaart af bij de finish, waar een VTC-post was. (Foto: Rakesh Parag)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname