Times of Suriname

Weetjes - Weetjes - Weetjes

-

Algemeen

1904 - In de haven van Moerdijk zinkt een houten aak nadat het schip lek is gestoten, 5 opvarenden verdrinken.

1990 - Bij een aardbeving met een kracht van 6.6 op de schaal van Richter komen zeker 21 mensen om het leven in de ZuidIraans­e provincie Fars.

1978 - Tanzania geeft voor het eerst openlijk toe dat het een einde wil maken aan het bewind van president Idi Amin van Oeganda.

1990 - De nieuwe premier van Pakistan, Nawaz Sharif, wordt beëdigd, luttele uren nadat het parlement hem met grote meerderhei­d heeft gekozen.

1923 - Jacob Schick verkrijgt een octrooi op ‘s werelds eerste elektrisch­e scheerappa­raat. Emily Jean ‘Emma’ Stone (Scottsdale, 6 november 1988) is een Amerikaans actrice. Ze won in 2017 de Oscar en een Golden Globe voor haar hoofdrol in de filmkomedi­e La La Land. Ze werd in 2011 al een keer genomineer­d voor zowel een Golden Globe voor haar hoofdrol in de romantisch­e filmkomedi­e Easy A als voor een BAFTA Award in de categorie ‘rijzende ster’ en in 2015 voor zowel een Oscar, een Golden Globe als een BAFTA Award voor haar bijrol in Birdman. Ze had een relatie met Andrew Garfield , haar medespeler uit Spiderman. (Foto: The Hollywood Reporter) Lamar Joseph Odom (New York, 6 november 1979) is een voormalig Amerikaans basketball­er die speelde in de NBA voor de Los Angeles Clippers. Met de Lakers won Odom twee keer de titel en in 2011 won hij de prijs Sixth man of the year. Voor de start van het seizoen 2011-2012 werd Odom naar de Dallas Mavericks geruild door de Lakers.

In 2010 speelde Odom met het nationaal team mee op het wereldkamp­ioenschap basketbal 2010 waar in de finale gewonnen werd van Turkije. Odom trouwde in 2009 met Khloé Kardashian. Eind 2013 vroeg Kardashian de scheiding aan. (Foto: Married Biography)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname