Times of Suriname

(PHU\ HQ 1H\PDU RS UDPNRHUV

-

9OE7BA/ - Het gaat helemaal niet goed tussen 1eymar en 8nai Emery zijn trainer bij 3aris Saint-*ermain. 9olgens de )ranse sportkrant L’Equipe is 1eymar na een paar maanden al klaar met de kritiek die hij vrijwel wekelijks krijgt van de Spaanse coach. In de zomer betaalde 3S* liefst 222 miljoen euro voor 1eymar een wereldreco­rd. 'e internatio­nal van Brazilië zou zich in 3arijs vooral verwend gedragen. Hij trekt zich weinig aan van de regels die bij de club gelden weet L’Equipe. 1eymar heeft een broertje dood aan de videoanaly­ses van Emery weigert hard te trainen en mee te verdedigen en stoort zich bovendien aan het feit dat de trainer achter de 3arijse schermen de kant kiest van Edinson &avani. Hij en 1eymar kregen het eerder dit seizoen met elkaar aan de stok toen er een penalty genomen moest worden.

Een anonieme 3S*-bron doet tegenover de sportkrant een boekje open over 1eymar. “=ijn lichaamsta­al is overduidel­ijk. In alles merk je dat hij niet op de opmerkinge­n van Emery zit te wachten. 1eymar wordt moe van hem hij wil eigenlijk vooral dat Emery hem met rust laat. Het begint steeds meer een Koude Oorlog te worden.” 'e &atalaanse krant Sport meldt dat men bij 3S* ook gewrriteer­d is over het feit dat 1eymar vrijwel nooit voluit traint. 9oelt de internatio­nal een pijntje dan laat hij zich liever door een masseur of fysiothera­peut behandelen. Bij de nationale ploeg doet 1eymar wpl altijd zijn stinkende best valt de clubleidin­g op. (VP)

 ??  ?? De winaars van de 41ste Savanne Rally Olly en AW Brakke, samen met de hoofduitze­tters Ryan Harnandan en Diego Ameerali. (Foto: Rakesh Parag)
De winaars van de 41ste Savanne Rally Olly en AW Brakke, samen met de hoofduitze­tters Ryan Harnandan en Diego Ameerali. (Foto: Rakesh Parag)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname