Times of Suriname

2RJJHWXLJH “Ik zag hoe de wagen over de kop sloeg”

-

PARAMARIBO - ³IN hoorde gierende banden en zag hoe de Zagen over de Nop sloeg´, vertelt een ooggetuige, die aan de )ranchepane­straat ZerNt, aan de Nrant. BiM een verNeerson­geluN ziMn *regor\ Rigters en SiegIried Slagveer omgeNomen.

De ooggetXige nam een kijk je, toen hij gierende banden hoorde en zag dat een aXto met hoge snelheid aankwam. 9ervolgens zag hij dat de aXto in een wegverzakk­ing terecht kwam en in de lXcht vloog om weer op straat te belanden. De ooggetXige vermoedt dat de aXtobestXX­rder de controle verloor, waarna de wagen een schXtting en sierbomen omver reed. 2ok reed die een wacht hXisje omver, om daarna over de kop tot stilstand te komen. De ooggetXige rende meteen samen met anderen naar de plaats om hXlp te bieden aan de inzittende­n. =ij wisten ge zamenlijk een van de inzitten den, die achterin zat, erXit te krijgen. Dat slachtoffe­r gilde dat er zand in zijn oog was en dat hij niet kon zien. +et vermoeden bestaat dat waar schijnlijk scherven in zijn ogen waren. De omstanders schakelden de politie in, die gaXw ter plekke kwam. De eigenaar van een restaXrant in de omgeving hoorde een harde klap. +ij vertelt aan de krant dat hij aan de achterzijd­e van zijn woning slaapt. ³0ijn airco was aan, maar toch hoorde ik de klap. ,k schrok wakker en glXXrde vanXit een raam naar bXiten. ,k zag veel mensen op straat rennen en ging daarom ook een kijkje nemen.´ 7oen hij zag dat de aXto over de kop was, hielp hij mee om de achterste inzitten de erXit te halen. De aXtobe stXXrder en de inzittende naast hem, waren bekneld en kon den niet weggehaald worden door omstanders. De brand weer kwam aan te pas en be vrijdde de ontzielde lichamen. +et blijkt dat 5igters in dienst was van het .orps %randweer SXriname.

)amilie, vrienden,

voetbal lers en sXpporters kwamen ter plekke, nadat zij het bericht van de dood van de twee kre gen. ³De overledene­n waren geliefd onder de mensen´, vertelt een sXpporter. 5igters speelde voor het zaalvoetba­l team 0engao, dat eerder op de avond een finale wedstrijd had gespeeld. De wedstrijd werd live Xitgezonde­n. (en sXppor ter vertelde aan de krant dat hij nog kort voor het ongeval naar de finaleweds­trijd op de tele visie keek en hij kan zich niet voorstelle­n dat die de laatste is geworden voor de voetballer.

Lees verder op pagina 2.

 ??  ?? Deze auto sloeg gisterocht­end over de kop aan de Franchepan­estraat, doordat de bestuurder vermoedeli­jk de controle over het stuur verloor. Er vielen twee doden en één slachtoffe­r is met de ambulance naar de Spoedeisen­de Hulp vervoerd.
(Action-foto:...
Deze auto sloeg gisterocht­end over de kop aan de Franchepan­estraat, doordat de bestuurder vermoedeli­jk de controle over het stuur verloor. Er vielen twee doden en één slachtoffe­r is met de ambulance naar de Spoedeisen­de Hulp vervoerd. (Action-foto:...

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname