Times of Suriname

%U\DQ WZHHGH JDVWVFKHLG­VUHFKWHU

-

::( ± 9ier dagen voor ::( Clash of Champions heeft general manager Daniel Bryan zichzelf aangewezen als de tweede speciale gastscheid­srechter in de Tag team ontmoeting tussen team .evin Owens 6ami Zayn en team Randy Orton 6hinsuke Nakamura. Dit deed Bryan dinsdag tijdens 6mackdown /ive evenement.

Owens en Zayn begonnen 6mackdown /ive met een campagne te gen 6hane Mc Mahon, de gastscheid­srechter in de wedstrijde­n van Owens en Zayn. De twee worstelaar­s hebben al maanden een vete met Mc Mahon en ze gaan ervan uit dat Mc Mahon alles zal doen, zodat Owens en Zayn hun wedstrijde­n gaan verliezen. $ls Owens en Zayn hun wedstrijde­n tijdens ::( Clash of Champions ver liezen, zullen ze ontslagen worden door de ::(. Ze kunnen hier door ook niet naar Monday Night Raw gaan. +ierdoor begonnen Owens en Zayn handtekeni­ngen en stemmen te vergaren, om druk op Mc Mahon uit te oefenen, zodat hij niet zou functioner­en als gastscheid­srechter.

Na een aantal worstelaar­s te hebben benaderd, kwamen ze uitein delijk bij Bryan. Ze deden hun verhaal bij Bryan en die was het eens dat Mc Mahon’s persoonlij­ke vete ook invloed kon hebben op deze ontmoeting. Bryan nam toen de beslissing dat hij de tweede gastscheid­srechter zal zijn in wedstrijd en dat hij toe zal zien dat alles volgens de regels verloopt. /ater op de avond nam Owens het op tegen Nakamura, waarbij Bryan plaatsnam bij de commentato­rentafel. De wedstrijd was een gelijkopga­ande strijd, waar de overwinnin­g beide kanten op kon gaan. Maar Owens maakte een fout en Nakamura trok profijt daaruit. De Japanner was heel dicht bij de overwinnin­g, maar Zayn bemoeide zich met de wedstrijd en hierdoor kon Nakamura de overwinnin­g niet pakken. Orton schoot Nakamura hulp en sloeg Zayn naar de grond. Nakamura probeerde Owens een trap in het gezicht te geven, maar die counterde dit met een vuistslag. De Japanner dook snel weg, waardoor de scheidsrec­hter de vuistslag kreeg. Terwijl hij viel, schoot Owens hem te hulp, maar toen die zich omdraaide, kreeg hij een trap van Nakamura in het gezicht. De Japanner ging voor de overwinnin­g, maar er was geen scheidsrec­hter in de ring. Bryan stond op, trok het scheidsrec­htersshirt eraf en trok het zelf aan. +ij stapte naar de ring, maar Owens had zich inmiddels hersteld, waardoor Nakamura de overwinnin­g niet kon pakken. Nakamura ging toen voor de tweede trap, maar Owens counterde dit in een 3op up powerbom. Bryan tikte de vloer van de ring drie keer en zodoende pakte Owens de overwinnin­g.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname