Times of Suriname

0annen gaat voor de drie Sunten

-

92(7%$/ ± ³+et wordt een andere soort wedstriMd´, zegt trainer 5aymond 0annen van 7ransvaal, dat zaterdag in het 1acionello­sportpark in de eerstedivi­siewedstri­Md van de 6urinaamse 9oetbal %ond zal opnemen tegen de hekkenslui­ter 1ishan¶ . 7ransvaal staat op de zevende plaats met elf punten, terwiMl 1ishan¶ een punt heeft.

0annen geeft aan dat het team lekker heeft getraind en goed voorbereid is voor de treffer tegen de hekkenslui­ter. +iM geeft aan dat de positie van 1ishan¶ een vertekend beeld geeft van het team. ³1ishan¶ heeft een goed team en beschikt over goede Mongens, die een wedstriMd kunnen beslissen´, zegt de oefenmeest­er. 0annen zegt dat 7ransvaal van ziMn eigen kracht zal uitgaan en zal proberen de drie punten te pakken. 'e motivatie binnen het team is goed vooral door de twee positieve resultaten tegen de twee voormalige koplopers. (erst tegen Walking %oyz Company - en daarna tegen /eo 9ictor - .

+et zal ook de eerste keer ziMn dat 7ransvaal op het speelveld van 1ishan¶ gaat spelen. 0annen kent het speelveld en zegt dat als het niet regent, het wel te doen is. ³WiM moeten ons ding doen. WiM moeten ook het tempo van de wedstriMd bepalen en hierdoor de overwinnin­g kunnen pakken´, zegt hiM.

1ishan¶ heeft van de laatste viMf wedstriMde­n, drie keer verloren. (en wedstriMd werd geliMkgesp­eeld en ppn keer gewonnen. 7egen 7ransvaal heeft 1ishan¶ een zware opgave, als het de overwinnin­g wil pakken.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname