Times of Suriname

Ibrahimovi­c fileert Guardiola

- LeBron James van Cleveland Cavaliers wordt in de gaten gehouden door Taurean Prince van Atlanta Hawks. (Foto: Nusport)

92(7%$/ - =latan ,brahimovic heeft nogmaals uitgehaald naar -osep *uardiola. 'e twee werkten een tiMd samen biM %arcelona, maar konden niet goed met elkaar opschieten. 'e spits van 0anchester 8nited heeft nadien meerdere keren gesteld dat *uardiola hem asociaal behandelde en de =weed benadrukt in gesprek met Sky Italia dat hiM de 6panMaard allerminst hoog heeft zitten.

,brahimovic vertelt dat de eerste periode biM %arcelona goed verliep, maar dat hiM op een gegeven moment naar *uardiola stapte om te opperen dat een andere tactiek mogeliMk beter zou ziMn. ³,k vertelde *uardiola dat hiM de andere spelers had opgeofferd in dienst voor /ionel 0essi. +iM zei me toen dat hiM me begreep. %iM het volgende duel zette hiM me op de bank. (n de twee wedstriMde­n die daarna volgden.´ ³(n ik dacht biM mezelf µhiM heeft het probleem goed opgelost, zie ik¶. 1a dat gesprek hebben we niet meer gesproken en hebben we elkaar niet eens meer aangekeken. $ls ik een kamer inliep, liep hiM weg. $ls ik naar hem toe ging om met hem iets te bespreken, ging hiM ergens anders naartoe. ,k begreep dat het iets was wat buiten het voetbal om was. 0aar het probleem lag biM hem. +iM was degene die het probleem niet met miM oploste.´

³,k weet nog dat hiM miM op de eerste dag vertelde dat spelers van %arcelona niet naar de training komen met )errari¶s of 3orsche¶s. +iM had me toen al veroordeel­d. 0aar als Me een persoon niet kent, kan Me hem niet veroordele­n. ,k weet niet of anderen ook ervaringen met hem hadden, maar ik heb het ook gelezen over 0ario 0andzukic en 6amuel (to¶o. +iM was niet de slechtste trainer met wie ik gewerkt heb, maar hiM was zeker de meest onvolwasse­n. Want een vent lost problemen op.´

(VI) %$6K(7%$/ - /e%ron -ames heeft ziMn persoonliM­k record assists geëvenaard in de 1%$. 'e sterspeler van Cleveland Cavaliers deed dat in de thuiswedst­riMd tegen $tlanta +awks - . -ames kwam tot zeventien assists en nam daarnaast punten voor ziMn rekening. 'e -Marige $merikaan was daarmee de meest trefzekere speler. Cleveland Cavaliers, vorig seizoen verliezend finalist, staat dit seizoen op twintig zeges en acht nederlagen. 'allas 0avericks wist na drie nederlagen op riM weer eens te winnen. 6an $ntonio 6purs werd met - aan de kant gezet. +arrison %arnes speelde met zeventien punten een belangriMk­e rol biM de 0avericks. 2ndanks de overwinnin­g bliMft 'allas 0avericks, met nu acht zeges, op de laatste plek in de Western Conference staan. 1ew <ork Knicks had verlenging­en nodig om /os $ngeles /akers aan de kant te zetten in 0adison 6Tuare *arden. 'ankziM punten en rebounds van Kristaps 3orzingis behaalden de Knickerboc­kers uiteindeli­Mk een - zege. %iM /akers was rookie /onzo %all goed voor punten, rebounds en assists. Knicks is nu negende in de (astern Conference en /akers elfde in de Western Conference.

2ok 3hiladelph­ia ¶s trok pas na verlenging­en aan het langste eind op bezoek biM 0innesota 7imberwolv­es. %en 6immons had een mindere dag met slechts punten en assists, maar ziMn maatMe -oel (mbiid haalde wel ziMn beste niveau. 'e center miste met punten, rebounds en assists maar nipt een triple-double in de zege. 6i[ers staat als zevende weer op een play-offplaats in de (astern Conference en 7imbervolv­es is vierde in de Western Conference.

(De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname