Times of Suriname

0onaco raakt steunSilaa­r kZiMt

-

92(7%$/ - )abio +enriTue 7avares, )abinho, is bezig aan ziMn laatste seizoen biM $6 0onaco. 'e -Marige verdedigen­de middenveld­er wordt gevolgd door onder meer 5eal 0adrid en 3aris 6aint-*ermain en geeft in de )ranse media aan dat hiM ziMn tot medio doorlopend contract niet gaat uitdienen in het 6tade /ouis ,,.

³'it wordt miMn laatste seizoen biM 0onaco. (r is nog niets getekend, maar ze de directie, red. hebben miM hun woord gegeven dat ik weg mag´, aldus )abinho. ³,k denk niet dat ik in Manuari vertrek, heb daar ook niet om gevraagd en ik voel miM comfortabe­l biM 0onaco. $ls ik in Manuari weg zou gaan, zou ik voor die andere ploeg bovendien niet in de Champions /eague mogen uitkomen.´ ³$tlptico 0adrid" -a, dat is een optie, maar niemand van $tlptico heeft contact opgenomen met 0onaco of miMn zaakwaarne­mer. ,k ben vandaag de dag biM 0onaco en in de zomer gaan we over andere opties praten´, klinkt het. )abinho, viervoudig %raziliaans­e internatio­nal, maakte in de zomer van de overstap van 5io $ve naar $6 0onaco.

)abinho, die tot dusverre wedstriMde­n voor 0onaco speelde en daarin tot doelpunten en assists kwam, speelde eerder ook nog voor 5eal en )luminense. +iM erkende begin november tegenover 1ice 0atin nog dat hiM afgelopen zomer dicht biM een transfer was ³'e transferpe­riode was voor miM een moeiliMke tiMd. ,k wist niet zeker of ik zou bliMven. ,k was dichter biM een vertrek dan biM een langer verbliMf biM 0onaco.´

(VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname