Times of Suriname

Dochter David Hasselhoff iQ liQJerie

-

De dochter van David Hasselhoff gaat in het blad SLiNK, een tijdschrif­t voor vrouwen met rondingen, verder dan ]e ooit gedaan had. ,n een onthullend­e fotoshoot draagt ]e slechts prikkelend­e lingerie. Het plussi]e-model wil met de pikante foto¶s laten ]ien dat vrouwen van hun lichaam kunnen houden, ook met een maatje meer.

³Hoe kan ik de natuurlijk­e schoonheid van mijn rondingen beter vieren dan met een fotoshoot in lingerie"´, vertelt Hayley. ³Het maakte me]elf ook sterker. ,k voelde me geweldig tijdens de shoot ik hield op dat moment van al mijn imperfecti­es.´ 9olgens de -jarige is het belangrijk dat er een blad is dat ]ich focust op positivite­it voor je lichaam. ³:e moeten als vrouwen van ons lichaam houden, omdat het ons ]oveel brengt en niet alleen om hoe het eruit ]iet. :e hebben allemaal wel eens een moment van twijfel, maar daar moeten we bovenuit stijgen. ,k wil een leven leiden waarin ik mijn rondingen omarm.´ 9oor de dochter van Baywatch-ster David Hasselhoff en actrice 3amela %ach een grote overwinnin­g, omdat ]e als negenjarig kind gepest werd met haar grote borsten.

2p haar veertiende werd ]e plussi]e-model en nu is ]e het ge]icht van grote modecampag­nes en heeft ]e inmiddels ]elfs een eigen lijn mogen ontwerpen voor modemerk (lvi. Het covermodel is blij dat er steeds meer dikkere vrouwen over de catwalk lopen en de markt voor modellen met rondingen sterk groeit. (n haar beroemde vader David" Die is ¶]o trots¶, laat hij weten op Twitter.

(De Telegraaf.nl/Foto: Dailymail.uk)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname