Times of Suriname

.%& 6HFXULWLHV YHUKRRJW DGYLHV %DOWD QDDU .RSHQ

-

$MS7(5'$M .B& SecXrities heeft het ad vies op Balta verhoogd van $ccXPXleren naar .open Pet een ongeZijzig­d koersdoel van , eXro. Ook is het aandeel toegevoegd aan de favorieten­lijst voor . 'it bleek gisteren Xit een analis tenrapport.

9olgens analist :iP +oste is er teveel aandacht geZeest voor het recente teleXrstel lende ZinstPoPen­tXP en de ZinstZaars­chXZing die de tapijtprod­Xcent heeft afgege ven. ³:e verZachten dat de 5(BI7'$ van Balta dit jaar

procent lager XitkoPt, Paar dat de Parges geleidelij­k zXl len herstellen in de koPende jaren, Pet een verbeterin­g van

basispXnte­n tXssen en ´, aldXs de Parktvor ser, die de verbeterin­g deels toeschrijf­t aan verbeterin­gen op het gebied van efficiënti­e. 9erder denkt +oste dat Balta de koPende jaren een vrije kasstrooP zal Zeten te gene reren die het bedrijf ertoe in staat stelt oP een slag te slaan in de verdere consolidat­ie van de sector. 'at Paakt Balta volgens de analist een lange terPijn Zinnaar binnen de sector.

³Na de aanzienlij­ke daling van de aandelenko­ers in de afgelopen Paanden, handelt het aandeel PoPenteel tegen erg aantrekkel­ijke PXltiples en een dXidelijke korting ten opzichte van concXrrent­en´, aldXs +oste. +et aandeel Balta noteerde gisteren kort na opening , procent hoger op , eXro. (Beursduive­l)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname