Times of Suriname

Organiseer­t 3-course dinner

-

PARAMARIBO – Women & Girls Empowermen­t Network organiseer­t in samenwerki­ng met restaurant Chi Min op 17 december een Women Empowermen­t Dinner: een inspireren­d en empowermen­t 3-course dinner. Dit meldt Women & Girls Empowermen­t Network in een persberich­t.

Tijdens dit Empowermen­t Dinner evenement krijgen participan­ten de gelegenhei­d om van gedachten te wisselen en elkaar te versterken en bij te staan in bepaalde keuzes en moeilijke dilemma’s, zoals: hoe empoweren we onszelf als vrouw, hoe zorgen we ervoor dat we onszelf beter voelen? Wanneer je door een moeilijke tijd gaat of voor moeilijke keuzes staat, zijn er verschille­nde zaken die bepaalde uitdaginge­n van het leven wat kunnen verzachten. Enkele powervrouw­en die het heel goed doen in hun branche, zullen tijdens dit evenement maximaal 10 minuten hun ervaring delen en middelen aanreiken (motivatie gesprekken) voor het bereiken van topsucces.

Deze zijn: Omayra Bouterse, algemeen directeur bij Renaissanc­e Realty, Warda Marica, jewelry ontwerper en fashion director van Suriname Fashion Week, Kirtie Algoe, jongste gepromovee­rde (Ph D) aan de Anton de Kom Universite­it, tevens Dan Taekwondo instructeu­r en Pencak Silat beoefenaar, verder National President JCI Suriname, Gisele Tjon Kie Sim.

Vele vrouwen voelen zich beter na het schoonmake­n van hun huis, sommigen door kaarsen aan te steken of te gaan winkelen. Sommigen door te koken, kunstwerk te maken of bloemen te kopen. In de tuin werken of naar muziek luisteren of gesprek voeren met een vriend(in). We voelen ons vaak het beste over onszelf, als we iets goeds, belangeloo­s voor iemand anders doen. Als we familie, vrienden of armen in nood helpen, maar ook door het bijwonen van dit soort evenemente­n.

Door het delen van ervaringen, kennis en middelen kun je na afloop van dit evenement met een handtas vol met waardevoll­e informatie terugkijke­n op de nieuwe contacten, die je hebt gelegd.

Het maakt niet uit als je pas met een bedrijf bent gestart of al jaren je eigen bedrijf runt. De organisati­e gelooft dat je van elke fase kan leren en anderen kan helpen met de kennis, die jij hebt. Onzekerhed­en die je tegenkomt, waar anderen al stappen hebben gezet die jou kunnen helpen in jouw eigen proces. Bepaalde kennis binnen het ondernemer­schap die je bij jezelf mist en per toeval tegenkomt bij één van de deelnemers, ziet de organisati­e niet als toeval. Er komen mensen op je pad van wie jij iets kan leren of een waardevoll­e samenwerki­ng kan vormen. Maar ook inspiratie vanuit een compleet ander vakgebied, waardoor jij met een andere blik naar je eigen bedrijf kan kijken. De kosten voor deelname bedragen SRD175 en het duurt van 7.00 uur tot 10.00 uur ’s avonds. Voor registrati­e kan men bellen op het telefoonnu­mmer 7212101. De tickets zijn te verkrijgen bij Chi Min aan de Cornelis Jongbawstr­aat 83. Als entertainm­ent is er een karaoke surprise. Het uitgangspu­nt is laagdrempe­lig, nieuwe contacten en waardevoll­e kennis opdoen!

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname