Times of Suriname

)H\HQRRUG NDQ KXXUOLQJ HHUGHU WHUXJKDOHQ

-

92(7B$/ SiPon *ustafson is dit seizoen door )e\enoord verhuurd aan 5oda J& .erkrade. ,n /iPburg kZaP de =Zeed voorlopig tot vijf doelpun ten en drie assists in achttien Zedstrijde­n. )e\enoord lijkt PoPenteel een creatieve Piddenveld­er te Pissen en *ustafson bevestigt in gesprek Pet Fotbollska­nalen dat de 5otterdaPP­ers heP voortij dig terug kunnen halen.

³,k heb nog geregeld contact Pet de jongens bij )e\enoord ook Pet de staf. ,n theorie kunnen ze Pe eerder terug halen als er bijvoorbee­ld per sonele problePen ontstaan. 'at is nu niet het geval dus ik ga er vanuit dat ik het hele seizoen hier zal spelen. Je Zeet alleen nooit Zat er gaat gebeuren´ zegt *ustafson die vorig seizoen aPper in de plannen voorkZaP bij de 5otterdaPP­ers. +ij consta teert dat dit jaar een stuk Poei zaPer verloopt bij )e\enoord. ³+et is Poeilijk te zeggen Zat er anders is dan vorig jaar. =e hebben Zel &haPpions /eague gespeeld en dat zijn hele zZare Zedstrijde­n´ vervolgt de =Zeedse Pid denvelder. ³=e voldoen op dit PoPent niet aan de ver Zachtingen Paar aan de an dere kant hebben ze een heel goed elftal. (r zijn nog veel Zedstrijde­n te spelen dus ik ga er vanuit dat ze Zeer beter gaan presteren. +et Zas spe ciaal oP tegen )e\enoord te spelen eerder dit seizoen. ,k trainde voorheen altijd Pet die gasten dus het is apart oP dan opeens tegenover hen te staan.´

³0aar ik ben nu hier en ik ben een profession­al die iedere Zedstrijd Zil Zinnen. 'us dat betekent dat je het verstand op nul Poet zetten en alles Poet doen oP zo een duel te Zin nen´ aldus *ustafson die het volgende Zeek Pet 5oda in 'e .uip opneePt tegen )e\enoord. +ij heeft het naar zijn zin in .erkrade. ³+et is altijd leuk als je plezier hebt daaroP had ik deze overgang ook nodig. ,k Zil alles spelen dan voel je je autoPatisc­h beter. 'aarnaast ontZikkel ik Pe heel anders als ik niet aan spelen toekoP.´ (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname