Times of Suriname

%D\HUQ KDDOW WRSWDOHQW QLHW HHUGHU WHUXJ

-

92(7B$/ 'e huurperi ode van 5enato Sanches bij SZansea &it\ is tot dusver niet al te succesvol en don derdag doken er berichten op dat the SZans het Pet Ba\ern 0nchen eens Zaren geZor den over een voortijdig­e te rugkeer. Jupp +e\nckes trai ner van der 5ekordPeis­ter verZijst deze geruchten op de Zekelijkse persconfer­en tie naar het rijk der fabelen. ³,k heb afgelopen Zeken Pet sportief directeur +asan SalihaPidz­ic over onze verhuurde spelers gespro ken zoals Serge *nabr\ en 5enato Sanches. ,k ga er vanuit dat SalihaPidz­ic Pet Sanches gebeld heeft Paar Ze hebben het niet gehad over een voortijdig­e terug keer. 'e geruchten daarover verbazen Pe dan ook´ Zordt +e\nckes geciteerd door verschille­nde 'uitse Pedia. ³:e hebben veel goede Pid denvelders. 'us de kans is klein dat hij aan spelen toe zou koPen als hij voortijdig terugkeert.´

³,k Zeet veel van het 3ortugese voetbal aange zien ik een tijd bij Benfica geZerkt heb. 'aardoor Zeet ik ook hoe Benfica de spelers ontZikkelt´ vervolgt de oe fenPeester. ³,k heb de car riqre van Sanches een beetje gevolgd en hij speelde in het seizoen voor het (.

Paar een stuk of vijftien Zedstrijde­n. 'esondanks verdiende hij een plek in de 3ortugese selectie. +ij speel de een goed (. en verdiende een transfer naar Ba\ern.´ ³5enato is een groot ta lent Paar talent is ppn ding. Spelers Poeten ook over de discipline beschikken oP ie dere dag keihard te Zerken. Jonge spelers hebben steun en sturing nodig. =e Poeten van tijd tot tijd eens goed op hun plek Zorden gezet. ,k snap hoe 3ortugese talenten in elkaar zitten die Poet je een beetje sturen. (en zaak ZaarnePer Zil heP nu Zaar schijnlijk in de etalage zet ten oPdat Sanches het bij SZansea niet naar zijn zin heeft´ besluit +e\nckes.

(VP)

 ??  ?? De huurperiod­e van Renato Sanches (m) bij Swansea City is tot dusver niet al te succesvol en Bayern München wil de Portugees ook nog niet terughalen. (Foto: Nusport)
De huurperiod­e van Renato Sanches (m) bij Swansea City is tot dusver niet al te succesvol en Bayern München wil de Portugees ook nog niet terughalen. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname