Times of Suriname

7KH 0L] WHUXJ

-

WWE - The Miz is na afwezighei­d van zes weken weer terug. De worstelaar kreeg vrij van WWE om te gaan acteren voor een film. Maandag maakte hij zijn rentree samen met Bo Dallas en Curtis A[el.

The Miz gaf bij zijn rentree aan dat hij WWE heeft gemist. 9erder is hij niet vergeten wat Roman Reigns samen met Seth Rollins en Dean Ambrose met hem hadden gedaan. Het drietal gooide zes weken terug The Miz op de commentato­rentafel, waarna hij verlangde naar een revanche. 9erder wil hij zijn Interconti­nental kampioensc­hapsbelt, die nu in het bezit is van Reigns, terug.

Hij gaf ook aan het juiste moment af te wachten om zijn plannen uit te voeren. /ater op de avond stapte The Miz naar general manager Kurt Angle en eiste zijn automatisc­he rematch voor de Interconti­nental titel. Angle gaf aan dat The Miz zijn kans over twee weken zal krijgen, wanneer Raw zijn 25-jarige bestaan gaat vieren. Dan zal de Interconti­nental titel op het spel staan. /ater op de dag sloeg The Miz samen Dallas en A[el toe. Ze vielen Reigns aan en sloegen hem ettelijke keren naar de grond. Het drietal vernederde Reigns en de mannen lieten hem bewusteloo­s achter. Samoa Joe heeft zich geblesseer­d tijdens Monday Night Raw. 9oor de 38-jarige worstelaar is dit een heel grote teleurstel­ling. Joe kwam net terug van een blessure en hij zal nu weer een tijdje moeten revalidere­n. Het medisch personeel maakte bekend dat Joe een blessure heeft opgelopen aan zijn voet en hoogwaarsc­hijnlijk Royal Rumble zal moeten missen. WWE is hoopvol gestemd dat hij voor 28 januari weer fit zal zijn. Om geen nodige risico te nemen, heeft WWE zijn deelname aan de mi[ed match challenge geschrapt. Zijn plaats wordt nu ingenomen door Elias. Maar WWE heeft grote plannen voor Joe.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname