Times of Suriname

0DWWD JHHIW UXLPH YRRUVSURQJ XLW KDQGHQ

-

92(TB$L ± 0atta gaI een ruime voorsprong uit handen in de eersteklas­secompetit­ie van de Lelydorp Sport Bond. In het (miel Brielstadi­on kwam Bernharddo­rp terug van een 2 achterstan­d en won de wedstrijd met . In de eerste helIt was Bernharddo­rp Eeter dan 0atta, maar het team kon de gecreserde kansen niet omzetten in doelpunten. 'it werd Iataal voor het team toen 0itchel (Eicilio in de 22ste minuut voor 0atta scoorde. 9oor Bernharddo­rp vererger den zaken zich meer, toen (ldrich .arwoIodi in de 2ste minuut het tweede doelpunt maakte voor 0atta. 0et deze score gingen de teams naar de kleedkamer­s.

In de tweede helIt Eegon 0atta nonchalant te spelen en Bernharddo­rp kwam vijI minuten na de hervatting in µleven¶, toen *uythano -oekawarie de aansluitin­gs treffer scoorde. In de 62ste minuut Eracht 5omalo SaEajo de teams op gelijk hoogte. 0atta oeIende veel druk uit op Bernharddo­rp en in de 6ste minuut nam het team voor de eerste keer de voorsprong. 5omario *rauwde maakte het doelpunt en Bernharddo­rp gaI deze voorsprong niet meer uit handen. Sersinio Simeon ver ruimde deze score met 2, maar 0atta vocht zich terug in de wedstrijd. .arwoIodie ver kleinde in de 2ste minuut de achterstan­d, maar een minuut daarna herstelde *rauwde de ruime voorsprong van Bernharddo­rp . 'e wedstrijd )lamingo te gen )eyenoord eindigde . )eyenoord kon in het laatste kwartier geen profijt trek ken van de minderheid Eij )lamingo Sergio Inge kreeg de rode kaart na een kwartier spelen.

8rania Eehaalde een 2 over winning op Bangun 0uda door doelpunten van -onathan 1gadiman, -urgen -uEitana en &alvin :arso, terwijl *ilEerto Letnom twee treffers maakte voor de verliezend­e partij.

Sea Boys haalde flink uit naar Tonghka door met te win nen 5ashid Biegman 2[ , Sylvion Bijlhout en -enero 5ozenElad maakten de doel punten voor Sea Boys.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname