Times of Suriname

6HYLOOD VFKDNHOW 8()$ LQ

-

VO(TB$L - 0anchester 8nited en Sevilla nemen het tegen elkaar op in de achtste finales van de Champions League en beide clubs hoopten vooraf dat de twee confrontat­ies een feest zou gaan worden. 0aar de topclubs zijn inmiddels in een ruzie verwikkeld aangaande de ticketprij­zen voor uitfans Sevilla heeft vanwege de frictie zelfs besloten om naar de 8()$ te stappen.

De rel ontstond toen bekend werd dat fans van the 5ed Devils omgerekend minimaal honderd euro moesten betalen voor een kaartje voor de heenwedstr­ijd in Spanje op februari, circa veertig euro meer dan de prijs voor een toegangsbe­wijs dat Liverpool-fans moesten betalen eerder in het seizoen. 0anchester 8nited was niet blij met de mededeling en verzocht Sevilla de prijs omlaag te halen.

*isteren schreef de (ngelse topclub in een statement dat Sevilla geen gehoor heeft gegeven aan het verzoek. $ls maatregel heeft 8nited daarom de ticketprij­s voor de fans van Sevilla voor de returnweds­trijd op Old Trafford op

maart verhoogd. Daarbij heeft de (ngelse club gemeld dat het bedrag de naar Spanje afreizende fans gaat compensere­n, iets wat Sevilla later ook aan zijn fans beloofde bij het uitduel in (ngeland. Sevilla is niet blij met de gang van zaken en schakelt de 8()$ in ³:e willen de 8()$ erop attent maken dat onze fans geen vijf procent is toegewezen op Old Trafford (de regels van de Champions League schrijven voor dat minimaal vijf procent van het stadion voor de uitfans bestemd moet zijn). Sevilla gaat er ook op toezien dat geen enkele µSevillist­a¶ ook maar een dubbeltje meer betaalt dan een fan van 0anchester 8nited voor dezelfde tickets, zoals de regels ook voorschrij­ven.”

(VP)

 ??  ?? Een spelmoment uit de wedstrijd tussen Finabank Koi Carper 1 en Finabank Koi Carper 2. (Foto: Rakesh Parag)
Een spelmoment uit de wedstrijd tussen Finabank Koi Carper 1 en Finabank Koi Carper 2. (Foto: Rakesh Parag)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname