Times of Suriname

5HDO 0DGULG VSHHOW ZHHU JHOLMN

-

VO(TB$L - 5eal 0adrid heeft zich geplaatst voor de kwartfinal­e van de Copa del 5ey. De .oninklijke speelde gisteravon­d met - gelijk tegen 1umancia en dat was na de - zege van afgelopen donderdag voldoende.

5eal hanteerde in de eerste helft een relatief laag tempo. Vrijwel uit het niets kwam het team van Zinpdine Zidane na tien minuten op voorsprong Lucas VizTuez kopte via de grond raak na een afgemeten voorzet van Dani Carvajal. 1umancia liet zich echter niet onbetuigd en probeerde 5eal pijn te doen in de counter +iginio 0artn kon een voorzet van de uitblinken­de Dani 1ieto niet verzilvere­n, maar op slag van rust was het alsnog raak voor het bezoek uit Soria.

*uillermo tikte bij de tweede paal binnen na een snelle uitval en een uitstekend­e lage voorzet van 0arc 0ateu

- . De bezoekende fans begonnen te geloven in een stunt, maar na de onderbreki­ng leek de nummer vier van LaLiga orde op zaken te stellen. Lucas VizTuez volleerde van dichtbij binnen na een kopbal van Borja 0ayoral. 1umancia claimde dat VizTuez buitenspel had gestaan, maar de herhaling wees uit dat het een geldig doelpunt betrof.

,n het laatste halfuur slaagde 5eal er niet in om verder afstand te nemen van de nummer vier van LaLiga , en nadat .iko Casilla al handelend had moeten optreden op een inzet van 1acho, was het *uillermo die er na minuten - van maakte. De spits kopte schitteren­d raak na een voorzet vanaf de linkerflan­k van linksback Sa~l *arcta. De gasten claimden later nog recht te hebben op een strafschop, maar de scheidsrec­hter liet doorspelen en zodoende bleef het bij - in 0adrid. Dani Calvo van 1umancia kreeg in de blessureti­jd nog zijn tweede gele kaart.

(VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname