Times of Suriname

Muziek Boef blijft in film Patser

-

De commotie rond rapper Boef heeft geen invloed op het nummer van hem dat wordt gebruikt in de nieuwe Belgische speelfilm Patser. De song blijft gewoon te horen tijdens de aftiteling van de thriller, zo heeft de Belgische distribute­ur KFD woensdag gemeld.

“Het feit dat het nummer goed bij de film past, staat los van de discussie over Boef nu”, zegt een woordvoers­ter. “Het is een van de twintig nummers op de soundtrack. Daar gaan we niets aan veranderen.” Het lied is in de film beland dankzij Ali B, de manager van Boef die ook een rol in Patser speelt. De thriller vertelt het verhaal van vier jongeren uit Antwerpen die een cokedeal saboteren en de drugs zelf verpatsen. Behalve de 36-jarige rapper speelt ook Eric Corton een rol. De film gaat eind januari in première in België.

Boef kwam in opspraak nadat hoe de snelweg in een rivier is veranderd. “Houd alsjeblief­t de families in Santa Barbara in jullie gedachten.”

De hevige regenval in Californië heeft al aan zeker dertien mensen het leven gekost. Door de recente bosbranden in de regio rond Santa Barbara neemt de grond daar minder water op, waardoor de regen volgens de autoriteit­en binnen minuten zorgde voor modderstro­men en overstromi­ngen. hij in een filmpje drie aardige meisjes die hem een lift aanboden voor hoeren had uitgemaakt. Hij leek weinig berouw te tonen voor zijn uitspraken. Sommige radiozende­rs weigeren sindsdien muziek van hem te draaien, sponsors trokken hun handen van hem af en verscheide­ne festivals en podia cancelden optredens.

In Club Déjavu in Dinxperlo is rapper Boef in februari gewoon welkom, meldt Omroep

“Dave Roelvink heeft ergere dingen gedaan en daar wordt niets over gezegd”, aldus de uitbater van Club Déjavu.

 ??  ?? (RTL/Foto: heavyedito­rial.
files.wordpress.com)
Gelderland. (RTL/Foto:3voor12.vpro. nl)
(De Telegraaf/Foto: www.ze.nl)
(RTL/Foto: heavyedito­rial. files.wordpress.com) Gelderland. (RTL/Foto:3voor12.vpro. nl) (De Telegraaf/Foto: www.ze.nl)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname