Times of Suriname

‘Dode’ gevangene schrikt vlak voor autopsie wakker in mortuarium

-

Een doodverkla­arde gevangene heeft forensisch medewerker­s in Spanje de schrik van hun leven bezorgd toen hij in het mortuarium plotseling bij bewustzijn kwam. Gonzalo Montayo Jiménez schrok wakker in een lijkzak, kort voordat autopsie op hem zou worden uitgevoerd. De gedetineer­de gaf geen enkel teken van leven toen cipiers hun gebruikeli­jke ronde deden door een gevangenis in de plaats Villabona, schrijft de krant Voz de Asturias. De cipiers haalden er enkele artsen bij, die constateer­den dat Montayo Jiménez was overleden.

Toen forensisch medewerker­s de lijkzak met de gevangene vervoerden naar de plek waar de autopsie zou worden uitgevoerd, hoorden ze plots geluiden. Bij het openen van de zak ontdekten ze dat Montayo Jiménez nog in leven was. Op zijn lichaam stonden al stiftstrep­en op de plekken waar hij opengesned­en zou worden, zegt zijn familie tegen lokale media. De man is overgebrac­ht naar de intensive care van een ziekenhuis in de stad Oviedo.

(AD/Foto:ad.nl)

1950 - In Italië valt het vijfde kabinet van de christende­mocraat Alcide De Gasperi. 2013 - De inwoners van Tsjechië trekken voor het eerst naar de stembus om zelf rechtstree­ks een president te kiezen.

1820 - In Frankrijk wordt het eerste roestvrij staal geproducee­rd. 1935 - Amelia Earhart vliegt als eerste solo over de Grote Oceaan. Mary Jane Blige (New York, 11 januari 1971) is een Amerikaans­e soulzanger­es. In 1992 brak zij door met het nummer van haar debuutalbu­m

Grote hits waren met George Michael (1999),

en Ze wordt ook wel de ‘Queen of Hip Hop Soul’ genoemd. Haar eerste twee albums en worden beschouwd als klassieker­s binnen het hiphop-soulgenre.

In 2003 trouwde Mary met Kendu Isaacs. Het koppel scheidde in 2016.

In 2014 werkte ze samen met de houseact De singles werd een hit in meerdere landen en werd genomineer­d voor een Grammy Award. Rockmond Dunbar (Oakland, Californië, 11 januari 1973) is een Amerikaans­e acteur. Hij werd onder andere bekend door zijn rol als Benjamin Miles ‘C-Note’ Franklin in de Amerikaans­e serie Dunbar is bekend geworden door zijn rol als Kenny Chadway in de serie

Dunbar heeft een aantal gastrollen gespeeld in bijvoorbee­ld:

en Hij is ook bekend om zijn rol in de Tyler Perry-film

Dunbar is getrouwd en heeft twee kinderen.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname