Times of Suriname

/RX :LOOLDPV YHUSHVW PLMOSDDO .HYLQ 'XUDQW

-

B$6.(7B$L - *olden 6tate :arriors regerend kaPpioen in de 1B$ is tegen een nederlaag opgelopen. In het eigen 2akland was Los $ngeles Clippers een Paat te groot: - .

Bij :arriors was .evin 'urant goed voor veertig punten in wat voor heP een uitstekend­e wedstrijd was. +ij passeerde daarPee de grens van . punten als

e speler ooit in de 1B$. 0et zijn jaar is 'urant na de destijds nog ppn jaar jongere LeBron -aPes de jongste speler ooit die de Pijlpaal bereikt. 2f 'urant echt kon juichen over het doorbreken van de grens valt te betwijfele­n want hij was geenszins de ster van de wedstrijd. 'at was Lou :illiaPs van Clippers die Paar liefst vijftig punten liet noteren. 9ooral in het derde kwart schitterde hij Pet punten het hoogste aantal punten dat een speler in ppn kwart Paakte in het huidige 1B$-seizoen.

Charlotte +ornets 0avericks: -

- 'allas

Indiana 3acers - 0iaPi +eat: -

:ashington :izards - 8tah -azz: Brooklyn 1ets - 'etroit 3istons: - 1ew <ork .nicks - Chicago Bulls:

- +ouston Rockets - 3ortland 7rail Blazers:

- 0ePphis *rizzlies - 1ew 2rleans 3elicans:

- 0ilwaukee Bucks - 2rlando 0agic: 0innesota 7iPberwolv­es - 2klahoPa City 7hunder:

- 'enver 1uggets $tlanta +awks - .

(HLN)

 ??  ?? Lou Williams (l) van Los Angeles Clippers probeert een basket te maken, terwijl Omri Casspi probeert hem tegen te houden. (Foto: HLN)
Lou Williams (l) van Los Angeles Clippers probeert een basket te maken, terwijl Omri Casspi probeert hem tegen te houden. (Foto: HLN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname