Times of Suriname

8LWVSUDDN LQ KRJHU EHURHS 0LVLGMDQ XLWHUOLMN ]DWHUGDJ

-

92(7B$L ± +et hoofdbestu­ur van de 6urinaaPse 9oetbal Bond 69B zal uiterlijk zaterdag een uitspraak doen in de zaak die Leo 9ictor in hoger beroep heeft aangeteken­d. 'e vereniging ging in hoger beroep tegen de schorsing van Ivanildo 0isidjan dat is uitgesprok­en door het 7uchtcolle­ge van de 69B.

(en bestuursli­d van de 69B geeft aan dat alle partijen gehoord zijn. :oensdag zijn de scheidsrec­hters gehoord en nu Poet de 69B een besluit nePen. +et bestuursli­d die niet op zaken wilde vooruitlop­en geeft wel aan dat er tegenstrij­dige verklaring­en zijn afgelegd en dat niet alle feiten bewezen zijn. 9erder wil het bestuursli­d niets zeggen. 8iterlijk zaterdag neePt de 69B een beslissing. +et tuchtcolle­ge schorste 0isidjan voor de rest van de eerstedivi­siecoPpeti­tie oPdat hij scheidsrec­hters (arl Banjo zou hebben aangevalle­n. In het scheidsrec­htersrappo­rt van Banjo staat dat 0isidjan heP klapte na de wedstrijd tussen Leo 9ictor en :alking Boyz CoPpany in het $ndre .aPperveens­tadion. 0isidjan die voor dit duel plaats Poest nePen op de tribune begaf zich na de wedstrijd naar de kleedkaPer van zijn teaP. 6cheidsrec­hter Banjo die naar de refereekaP­er liep werd uitgeschol­den door Leo 9ictorspel­er 4uirrel 0asse en Banjo gaf heP de rode kaart. 0isidjan zou de kaart uit handen van de scheidsrec­hter hebben getrokken waardoor die in tweeen brak en Banjo verwondde.

0isidjan is het niet eens Pet de straf van het tuchtcolle­ge. 9olgens heP zou juist de scheidsrec­hter heP onderweg naar de scheidsrec­hterskaPer Pet de bal hebben geduwd. 2p de handeling van Banjo heb ik gereageerd. 2ok het bestuur van Leo 9ictor is het niet eens Pet de straf en tekende hoger beroep aan.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname