Times of Suriname

=IGANE zIET wIVVELV BELOONG wORGEN

- Cristiano Ronaldo probeert het leder in het doel te schieten, maar hij wordt gehinderd door een verdediger van de tegenparti­j. (Foto: The Guardian)

V2(7%$/ - 5eal 0adrid heeIt nu de beste papieren om de kwartfinal­e te halen in de Champions /eague. In eigen huis werd Paris Saint*ermain PS* met - verslagen, mede door twee goals van Cristiano 5onaldo.

5eal en PS* speelden in de hoogste versnellin­g en maakten er een aantrekkel­ijke wedstrijd van. 'e openingstr­effer kwam op naam van $drien 5abiot. 'e middenveld­er kreeg de bal na

minuten voor ]ijn voeten en drukte aI - . 0et de belangrijk­e uitgoal op ]ak kon PS* achterover leunen. 'aar maakte 5eal op ]ijn beurt weer gebruik van. 1og voor rust kwam de ploeg van trainer =inedine =idane op gelijke hoogte via Cristiano 5onaldo, die ]ijn honderdste Champions /eague-goal voor 5eal 0adrid maakte. +ij Iaalde niet vanaI de stip na een overtredin­g van *iovanni /o Celso op 7oni .roos.

In de tweede helIt waren de meeste kansen voor PS*. .ylian 0bappp werd echter gestuit door .eylor 1avas, een schot van 5abiot werd geblokt door Sergio 5amos en 'ani $lves kwam een teenlengte tekort om een voor]et van <uri %erchiche binnen te glijden. In de slotIase werd het verschil alsnog gemaakt en 5eal 0adrid was de gelukkigst­e. 0arco $sensio speelde daarbij een hooIdrol. 'e invaller leidde eerste de van 5onaldo in en was even later ook de aangever voor de

- , gemaakt door 0arcelo. =idane werd daarmee beloond voor ]ijn aanvallend­e wissels. Paris Saint-*ermain moet een

- nederlaag wegpoetsen in de return. 'ie is over drie weken in Parijs.

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname