Times of Suriname

,QLHVWD VOXLW WUDQVIHU QDDU &KLQD QLHW XLW

-

92(7%$/ $ndrps ,niesta tekende in oktober vorig jaar een contract voor het leven bij %arcelona, maar het is niet uitgeslote­n dat hij de deur in Camp 1ou al aankomende zomer achter zich dicht zal slaan. Het Catalaanse Sport pakt vrijdagoch­tend uit met het verhaal dat de jarige middenveld­er een vertrek naar de Chinese 6uper /eague serieus overweegt.

(r zou bij 7ianjin 4uanjian een e[orbitant salaris klaarlig gen voor de 6paans internati onal. 'e club van onder ande ren $[el Witsel en $le[andre 3ato zou bereid zijn ,niesta op jaarbasis miljoen euro uit te keren. (r zou al sinds aIge lopen december contact be staan tussen 7ianjin en ,niesta en de balvirtuoo­s zou zelI niet geheel onwelwille­nd staan tegenover een lucratieI avon tuur in het $ziatische land. ,niesta is weliswaar bezig aan een prima seizoen bij %arcelona, dat soeverein kop loper is in /a/iga en daar naast ook nog altijd kans maakt op de Copa del 5e\ en Champions /eague, maar be seIt evenwel dat de kans groot is dat hij een dergelijke aan bieding niet meer zal krijgen tijdens zijn spelersloo­pbaan. 'e wereldkamp­ioen heeIt de knoop over zijn sportieve toekomst voorlopig nog niet doorgehakt, maar %arcelona zal zijn transIerwe­ns niet in de weg staan.

Het aflopende contract van ,niesta werd enkele maanden geleden door %arcelona om gezet in een dienstverb­and voor onbepaalde tijd, maar de 6paanse grootmacht zou iedere beslissing respecte ren, vanwege de verdienste­n van de middenveld­er voor de club. ,niesta is al zijn gehele carriqre actieI bij %arcelona en heeIt inmiddels een uit puilend palmares, met onder meer acht landstitel­s en vier eindzeges in de Champions /eague. (VI)

 ??  ?? Andrés Iniesta tekende in oktober vorig jaar een contract voor het leven bij Barcelona, maar het is niet uitgeslote­n dat hij de deur in Camp Nou al aankomende zomer achter zich dicht zal slaan.
(Foto: Goal)
Andrés Iniesta tekende in oktober vorig jaar een contract voor het leven bij Barcelona, maar het is niet uitgeslote­n dat hij de deur in Camp Nou al aankomende zomer achter zich dicht zal slaan. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname