Times of Suriname

*HPDVNHUGH URYHUV VODDQ WRH RS JH]LQQHQ PHW NLQGHUHQ

-

3$5$0$5,%2 ,n twee Dfzonderli­jke geYDllen hebben gemDskerde roYers het Dfgelo pen weekeinde gezinnen met kinderen onder schot gehouden, gekneYeld en beroofd. ,n het eerste geYDl hielden Yier gemDskerde mDnnen een echtpDDr en twee kinderen in &om mewijne onder schot en kneYelden hen. ,n het tweede geYDl zijn een jDrige Yrouw en hDDr drie minderjDri­ge kinderen in :DnicD door drie gemDskerde roYers gekneYeld.

,n het geval van &omme wijne waren drie van de vier gemasNerde rovers gewapend met vuistvuurw­apens. De ro vers Iorceerden een schuiI raam van een Namer waarin niemand slaapt. Zij gingen daarna naar de Namer waar de vrouw en haar twee Ninderen lagen te slapen. Zij Nnevelden deze slachtoffe­rs, waarna zij de slaapNamer van de man betraden. De criminelen Nne velden de man en sloegen hem, als gevolg waarvan hij een barstwond aan het hooId opliep. De man Nlaagde van hevige lichaamspi­jnen en deed per eigen gelegenhei­d de 6poedeisen­de Hulp aan. 9an het gezin is buitgemaaN­t euro, een bracelet, een halsNet ting, een ring en een voertuig. De rovers lieten de gestolen wagen op 7amanredjo achter. De politie sleepte het voertuig naar het bureau. De rovers zijn nog steeds voortvluch­tig.

,n het geval van :anica gaat het om drie gemasNerde ro vers, die in het zwart geNleed waren. Zij Nnevelden de vrouw en haar drie Ninderen. De rovers waren blootsvoet­s en een van hen was gewapend met een vuistvuurw­apen. De criminelen drongen de woning van de vrouw binnen door een venster te Iorceren. 7oen zij eenmaal in het huis waren, overrompel­den zij het slacht offer. Zij brachten de moeder een vuistslag toe, maar zij liep geen zichtbaar letsel op. Zij wisten twee tassen met documenten, twee mobiele te leIoons en een lege portemon nee buit te maNen. 1a de daad verlieten zij de plaats te voet. 7en tijde van de beroving was de vrouw alleen thuis met haar Ninderen. Het onderzoeN naar de rovers is nog gaande. WJ

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname