Times of Suriname

2O\PSLTXH /\RQ EOLMIW WHOHXUVWHO­OHQ

-

VO(7B$L - OlympiTue Lyon heeft zondagavon­d opnieuw niet in de Ligue 1 kunnen winnen. Na drie nederlagen in de laatste drie competitie­duels gaf het team van Bruno Gpnpsio een zege op Lille uit handen: 2-2. Bertrand 7raorp had Lyon een -2 voorsprong geschonken.

Lyon groeide aanvankeli­jk in de wedstrijd naarmate de eerste helft vorderde en had eigenlijk met een ruimere voorsprong dan -2 de rust in moeten gaan. Na dik twintig minuten was het -1: 0ike 0aignan had de bal na een laag schot van Depay niet klemvast, waarna 7raorp de bal binnentikt­e. Op slag van rust verdubbeld­e Lyon de marge. Na een goede loopactie van Lucas 7ousart kwam de bal via )ernando 0arcal terecht bij 7raorp, die uit de draai het leer opnieuw achter 0aignan schoot.

Lille maakte na rust een veel betere indruk in het Stade 3ierre 0auroy en joeg nadrukkeli­jk op de aansluitin­gstreffer. Het was uiteindeli­jk Nicolis 3epe die in de e minuut op aangeven van Luiz de $raujo de 1-2 maakte. Laatstgeno­emde schoot negen minuten voor tijd de 2-2 voor de laagvlieve­r binnen. (en hard gelag voor de bezoekers, die in de

e en e minuut het aluminium troffen. Beide keren was 0ariano Diaz de pechvogel. Lyon heeft drie punten minder dan nummer drie OlympiTue 0arseille. (VI)