Times of Suriname

+RRIGURO YRRU 5REEHQ

-

VO(7B$L - Bayern 0nchen heeft zaterdagmi­ddag een benauwde overwinnin­g geboekt. Het team van trainer Jupp Heynckes leek bij VfL :olfsburg voor het eerst sinds eind november niet tot winst te komen, maar dankzij een late strafschop boekte de Beierse club de dertiende officiële zege op rij: 2-1

Het team van 0arvin Schmidt ging met een voorsprong de rust in en dat was verdiend te noemen. :olfsburg stond in verdedigen­d opzicht zeer goed opgesteld en Bayern was niet bij machte om daar een oplossing voor te vinden. Na acht minuten verscheen bovendien al de 1- op het scorebord. Na een voorzet van <unus 0alli richting de tweede paal won Daniel Didavi een kopduel van Juan Bernat en werkte hij de bal achter Sven 8lreich. 7wee minuten voor rust mikte $rjen Robben het leer op het aluminium, maar de vlag van de grensrecht­er was wegens buitenspel reeds omhoog gegaan.

Bayern kreeg acht minuten na rust een grote kans op de gelijkmake­r. Sascha Stegemann wees naar de stip, na een charge van Renato Steffen op &orentin 7olisso. .oen &asteels keerde echter, met de hulp van de paal, de inzet van Robben. (en kleine tien minuten later viel de 1-1 alsnog. Robben liet Gian-Luca Itter zijn hielen zien en uit diens voorzet kopte Sandro :agner de gelijkmake­r binnen. Het duel in de Volkswagen $rena leek onbeslist te eindigen, maar de winst ging alsnog naar Bayern. Itter hield Robben licht vast, waarna de Nederlande­r naar de grond ging. Het was niet Robben maar Robert Lewandowsk­i, die de strafschop verzilverd­e: 1-2. (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname