Times of Suriname

6XGKDU YHUVSLOW NRVWEDUH SXQWHQ

-

7RO()&$LL - .oploper Sudhar heeft in de 1ste speelronde van de troefcallc­ompetitie van de Surinaamse 7roefcallb­ond twee kostbare punten laten liggen tegen )ormula, dat nog kans maakt om in de top zes te eindigen en mee te doen aan het Sterrentoe­rnooi.

Sudhar begon de wedstrijd goed en nam in de eerste ronde een voorsprong van 1 punten, maar de drie resterende rondes werden door )omula gewonnen. Hierdoor eindigde het duel in een 2- 2 nederlaag voor de koploper. .oppel Jurgen 0ajesi-3rem Ramcharan van de winnaar werd topscoorde­r van dit duel met 2 punten, terwijl koppel Sunil Gokoel-$jay Sewnandan van de verliezer goed was voor 22 punten. .ampoe, de naaste concurrent van Sudhar voor het kampioensc­hap, maakte geen fouten tegen S0& en won met - . 0omenteel heeft koploper Sudhar punten, .ampoe bezet de tweede plek met punten, 3into Boys staat derde met 1 punten, S0& staat op de vierde plek met punten. 3alm Boys, )ormula en Olaria staan op een gedeelde vijfde plek, ze hebben elk punten.

Overige uitslagen:

Shaktie-3alm Boys: - , Olaria-Openbaar Groen: 2

, (kta-7rekkers: - , B.Samboys-Victorie: - 2, 3into Boys-¶t Hofje: -

1, Olaria-7rekkers: - , 0ahaan-Jai Gandhi: - , 7oppers-.olibrie: 2- . 0orgen staan er vijf duels op schema. ¶t Hofje speelt tegen .ampoe, Openbaar Groen is de tegenstand­er van 7rekkers, .olibrie komt uit tegen S0&, Sudhar neemt het op tegen B.Samboys en Jai Gandhi staat tegenover 3alm Boys.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname