Times of Suriname

ActeXr (ric 'ane en 5eEecca *a\heart Jaan scheiGen

-

Grey’s Anatomy-acteur Eric Dane en zijn vrouw Rebecca Gayheart gaan scheiden. “Na een samenzijn van veertien jaar hebben we besloten dat het beëindigen van ons huwelijk de beste beslissing is voor onze familie,” zegt de 45-jarige Dane in een verklaring tegen People.

“We blijven vrienden en zullen samenwerke­n als co-ouders voor onze twee prachtige dochters. Zij zijn het belangrijk­ste op de wereld voor ons. We hopen dat jullie onze privacy respectere­n nu we in deze tijd naar een volgende fase in ons leven navigeren.”

Actrice Gayheart, bekend van films als Jawbreaker en Scream 2, vroeg de scheiding vrijdag aan bij een rechtbank in Los Angeles. Als reden voor de scheiding voerde ze onoverbrug­bare verschille­n op.

Dane en Gayheart zijn ouders van de 7-jarige dochter Billlie en de 6-jarige Georgia. Gayheart geeft in de scheidings­papieren aan dat ze als ouders allebei het zeggenscha­p en de opvoeding van de twee meiden willen houden. Ook wil Gayheart partnerali­mentatie. Vorig jaar mei liet Dane weten te kampen met een depressie. Dane speelde in Grey’s Anatomy zes jaar lang de rol van dokter Mark Sloan, ook wel bekend als McSteamy. In 2011 werd Dane opgenomen in een afkickklin­iek vanwege een pijnstille­rverslavin­g.

(NU/Foto: Bustle)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname