Times of Suriname

$JHUR EHVSXXJG GRRU IDQ :LJDQ $WKOHWLF

- Verschille­nde Engelse media kwamen gisteren met het bericht dat Sergio Agüero na het duel tussen Wigan Athletic en Manchester City (1-0) werd bespuugd door een fan van de thuisclub. Hierdoor liep de situatie uit de hand. (Foto: Goal)

92(7B$/ 9erschille­nde (ngelse Pedia kwaPen gis teren Pet het bericht dat 6ergio $gero na het duel tussen :igan $thletic en 0anchester &it\ werd bespuugd door een Ian van de thuisclub. Na het laatste fluit signaal kwaPen supporters van :igan het veld op waar biM de $rgentiMn in gevecht kwaP Pet een Ian naar ver luidt oPdat $gero speeksel over zich heen kreeg. 'e spelers van 0anchester &it\ dropen na de uitschake ling in de )$ &up aI naar de kleedkaPer Paar Ians van :igan renden Muist het veld op. (en supporter van :igan zou de spits van the &itizens hebben bespuugd waarna de aanvaller de betreffen de Ian een Pep uitdeelde. 9ervolgens wilde $gero verhaal halen Paar diverse personen onder Peer :igan verdediger &he\ 'unckle\ Poesten tussenbeid­e koPen. =owel 0anchester &it\ als :igan wachten aI wat de (ngelse voetbalbon­d )$ gaat doen naar aanleiding van de incidenten Paandagavo­nd. 0ogeliMk wacht $gero een schorsing en Poet :igan boeten voor de veldinvasi­e van de Ians. Naar verluidt gaat de koploper van de 3rePier /eague het incident Pet $gero hoe dan ook zelI onderzoeke­n. 'avid 6harpe voorzitter van :igan ver klaart tegenover de BB& dat het gaat Peewerken Pet het onderzoek van de )$ en de lokale politie.

'e )$ gaat ook andere on geregeldhe­den zoals het vernielen van reclaPebor den onder de loep nePen. ³9oetbal is een IaPilie eve nePent en dit kan niet wor den getolereer­d´ zegt 6tuart (llison van de politie in een verklaring. ³0eteen toen Pensen het veld betraden kwaPen wiM in actie zodat de supporters­groepen elkaar niet tegenkwaPe­n. :e gaan onderzoeke­n wie er voor wat verantwoor­deliMk is.´

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname