Times of Suriname

Robinhood U-15 boekt monsterzeg­e

-

VOETBAL - Robinhood boekte een monsterzeg­e op A Coconut in de U-15klasse van de Surinaamse Voetbal Bond. De roodgroene formatie stond bij de rust al met 9-1 voor en won uiteindeli­jk groots met 17-1. Ismael Karijodikr­omo maakte maar liefst vijf doelpunten.

A Coconut was de underdog, maar de jongens uit Brokopondo scoorden als eerste. In de vierde minuut schoot Shaquille Mando de 1-0 binnen. Hierna kon A Coconut niets meer opbrengen, want na dertien minuten spelen, stond het met 4-1 achter. In de vijfde minuut zorgde Karijodikr­omo voor de gelijkmake­r en een minuut later bracht Samir Basarat Robinhood op voorsprong. In de achtste minuut werd deze voorsprong verdubbeld door Rudolf Alert en in de dertiende minuut maakte Karijodikr­omo de vierde treffer voor Robinhood. De jongens van de roodgroene formatie waren niet te stoppen en liepen verder uit via Alert en Karijodikr­omo, die elk nog een keer het net vonden. Ook Jamaal Elsenhout schoot een keer raak in deze helft. Hierdoor ging Robinhood rusten met een voorsprong van 9-1. Ook in de tweede helft was hetzelfde spelbeeld te zien. A Coconut kon niet uit zijn eigen speelhelft komen en keek hulpeloos toe hoe Robinhood nog acht keer het net vond. Dwain Klas maakte een hattrick en Karijodikr­omo vond nog twee keer het net. Alert, Elsenhout en Ricklenzo Mentopawir­o scoorden elk nog een keer. De eindstand was 17-1.